Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs La Vita Volley (1:3)

"La Vita Volley" laimėjo prieš "KCSM - Tinklo draugai" jaunąsias tinklininkes (VIDEO)

"La Vita Volley" laimėjo prieš "KCSM - Tinklo draugai" jaunąsias tinklininkes (VIDEO)

 Lapkričio 13 dieną, 17:30val., V. Kuprevičiaus vidurinėje mokykloje šeimininkės "KCSM - Tinklo draugai" priėmė svečių komandą "La Vita Volley". Varžybos buvo labai įtemptos ir intriguojančios, tačiau "La Vita Volley" sugebėjo panaudoti savo patirtį ir įveikė varžoves rezultatu (1:3).

Pirmoji seto pradžia labai sėkminga buvo šeimininkėms, kurios didžiulėmis emocijomis surengė spurtą (9:2). Tačiau "La Vita Volley" "nenuleido" seto ir sugebėjo atsitiesti, o netrukus ir persverti rezultatą savo naudai. Sėkmingai puldamos ir darydamos mažiau klaidų nei šeimininkės, patyrusios tinklininkės įsiveržė į priekį laimėjo pirmąjį setą rezultatu (20:25).

Antrojo seto pradžia ir vėl buvo sėkmingesnė "KCSM - Tinklo draugai" tinklininkėms, tačiau scenarijus kartojosi kaip ir prieš tai, svečių komanda atsitiesė ir išlygino rezultatą. Iki pat seto pabaigos vyko inirtinga dvikova, tačiau lemtingus taškus vis gi pelnė šeimininkės. Antrasis setas baigėsi rezultatu (25:22).

Trečiasis setas nuo antrojo skyrėsi kaip diena ir naktis. "La Vita Volley" tinklininkės "stvėrė jautį už ragų" ir pradėjo pulti kaip iš natų. S. Mačiulaitienė smūgiavo labai tiksliai ir su jos pagalba "La Vita Volley" įsirašė antrąjį tašką. Setas baigėsi rezultatu (15:25).

Lemiamasis setas šeimininkėms prasidėjo su viltimi. Jos įsiveržė į priekį ir iki pat seto pabaigos laikė užtikrintą persvarą savo rankose. Vis gi, pabaigoje "La Vita Volley" įrodė, jog gali išlipti iš gilios duobės ir pakovoti dėl dar vieno seto. "KCSM - Tinklo draugai" varžovės panaikino 6 taškų deficitą ir sugebėjo laimėti jau beveik pralaimėtą setą. Paskutinis setas baigėsi rezultatu (23:25).

Rungtynių ištrauka. I setas.

Puslapis peržiūrėtas: 41560

Komentarai