Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno SRC vs KCSM – Kauno vilkai (3:0)

"Kauno SRC" nesunkiai įveikė "KCSM - Vilkai" tinklininkus (VIDEO)

"Kauno SRC" nesunkiai įveikė "KCSM - Vilkai" tinklininkus (VIDEO)

 2015m. lapkričio mėn. 11d. 18:00 val. Kauno SRC sporto salėje įvyko pirmosios sezono rungtynės "Kauno SRC" ir "KCSM - Vilkai" komandoms. Namuose žaidę Kauno SRC tinklininkai gana nesunkiai pasiekė pergalę prieš jaunuosius KCSM - Vilkai vaikinus. Rungtynės baigės sausu 3:0 rezultatu (25-19; 25-22; 25-22).

Pirmojo seto pradžia sėkmingiau klostėsi svečių komandai, kuri įsiveržė į priekį (3:10). Po minutinės pertraukėlės "Kauno SRC" tinklininkai atsigavo ir pradėjo rodyti žymiai solidesnį žaidimą. Netrukus rezultatas tapo lygus, o "KCSM - Vilkai" toliau strigo, darė daug klaidų. Esant rezultatui (17:19) šeimininkai surengė spurtą (8:0) ir taip nepaliko vilčių varžovams. 

Antrojo seto pradžia šį kart palankesnė buvo "Kauno SRC" ekipai. Nors ir darė šeimininkai daug klaidų, tačiau tai nesukliudė išlaikyti persvarą visam setui ir dar labiau priartėti prie pergalės. Antrasis setas baigėsi rezultatu (25:22).

Lemiamajame sete "KCSM - Vilkai" vėl sunkiai rinko taškus, tačiau nepasidavė ir kovojo iki galo. Po trenerio paprašytos minutinės pertraukėlės, svečiai įsiveržė į priekį ir taip suintrigavo varžybų baigtį. Švieslentėje degant (15:19) "KCSM - Vilkai" naudai, šeimininkai susiėmė ir vis gi neišleido pergalės iš rankų. Antrą kartą surengė solidų spurtą (10:3) ir laimėjo varžybas sausu 3:0 rezultatu. 

Rungtynių ištrauka.

Puslapis peržiūrėtas: 39911

Komentarai