Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vytauto Didžiojo universitetas vs Sporto fėja & Korys (1:3)

„Sporto Fėja & Korys“ nugalėjo „Vytauto Didžiojo Universiteto“ komandą

Lapkričio 28 d. 19:30 val. Vytauto Didžiojo Universiteto žemės ūkio akademijoje Žalių „D" lygoje susitiko „Vytauto Didžiojo Universiteto" ir „Sporto Fėja & Korys" tinklinio komandos.

Pirmojo susitikimo dalyje geriau startavo „Sporto Fėja & Korys" komanda (2:5). O priešininkams seto viduryje pavyko prisivyti (12:11), tačiau „Sporto Fėja & Korys" nenusileido „Vytauto Didžiojo Universiteto" komandai ir pelnant 7 taškus iš eilės, išsiveržė į priekį, bei laimėjo setą (15:25).

Antrojo seto pradžia buvo apylygi (5:5), bet Sporto „Fėja & Korys" vėl pelnydami 6 taškus iš eilės išsiveržė į priekį, seto eigoje nebuvo atsileidžiama ir antras setas buvo laimėtas „Sporto Fėja & Korys" komandos (15:25).

Trečiajame sete „Vytauto Didžiojo Universiteto" komanda nusprendė jog nenori taip greitai išvykti namo ir visa setą abiejų komandų jėgos buvo apylyges iki paskutinių momentų. „Vytauto Didžiojo Universiteto" komandai pavyko išsiveržti 2 taškais į priekį ir laimėti 3 kėlinuką (25:23).

Ketvirtajame sete taip pat abi komandos nenorėjo nusileisti viena kitai ir taškai buvo pelnomi apylygiai iki seto vidurio (16:16). Tuomet „Sporto Fėja & Korys" pelne 4 taškus iš eilės ir „Vytauto Didžiojo Universiteto" komandai nebe pavyko prisivyti ir pralaimėjo (19:25).

„Sporto Fėja & Korys" nugalėjo „Vytauto Didžiojo Universiteto" komandą galutiniu rezultatu (1:3).

Deividas Grigaliūnas („Vytauto Didžiojo Universiteto" komandos narys) pelnė 8 taškus, 3 is jų blokuoti mušimai.

Aurimas Turskis („Sporto Fėja & Korys" komandos narys) taip pat pelne 8 taškus, 3 is jų blokuoti mušimai.

Po žaidimo užklaustas pralaimėjusios komandos treneris, A. Kazlauskas teigė: „Mūsų komandos sudėtis nesenai pasikeitė 50 procentų, su tokia komandos sudėtimi buvo pirmos rungtynės, todėl buvo sunkiau žaisti. Taip pat turėjome mažiau treniruočių kartu, nes visi dirba. Na, ir išėjo ta pasekmė kad pralaimėjome 3:1. Pagrinde tai buvo nepasitikėjimas savim, nežinojimas savo pagrindinių funkcijų ir dar kapitono vėlavimas, kas varžybose sukėlė sumaištį. Taip pat koją pakirto ir padavimai, treniruotėse atrodo skaldo padavimus kaip reikiant, o čia, kiek pamenu, apie 10 kamuolių padovanojome priešininkams vien su padavimais į outus. Bet pasisėmėme patirties it tikėsimės kitose rungtynėse geriau sužaisti."

Tuo tarpu nugalėtojų komandos atstovas džiaugėsi pirmąją pergale šiame sezone, ir palinkėjo varžovams sėkmės sekančiose rungtynėse.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3813

Komentarai