Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Magnus vs Jonava ‒ Batėgala (1:3)

„Magnus“ nusileido pergalingai Žalių „D“ lygos sezoną pradėjusiems „Jonava – Batėgala“ komandai.

Lapkričio 28d. 17:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre,  pirmąsias savo rungtynes šį sezoną Žalių „D“ lygoje sužaidė aikštelės šeimininkai „Magnus“ ir svečiai „Jonava – Batėgala“ komandos. Po keturių setų kovos pirmąją pergalę įsirašė svečių „Jonava – Batėgala“ komanda.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo svečiai „Jonava – Batėgala“ komanda, kuri žaibiškai susikrovė didelį pranašumą (2:13), viso seto metu dviženklią persvarą išlaikę svečiai užtikrintai laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (11:25).

Antrojoje rungtynių dalyje žymiai sėkmingiau startavo jau aikštelės šeimininkai „Magnus“ tinklininkai, kurie greitai įgijo ryškesnį pranašumą (8:1), tačiau savo taškų serija atsakę svečiai greitai atsatė pusiausvyrą sete (10:10). Tuomet sėkmingesnę atkarpą ir vėl sužaidė šeimininkai „Magnus“, kuriems buvo pavykę atitrūkti 6 taškų skirtumu (20:14), tačiau „Jonava – Batėgala“ dar kartą iš pradžių sušvelnino atsilikimą (20:19), bei pačioje kėlinuko pabaigoje išlygino rezultatą (23:23). Seto pabaigą sėkmingiau sužaidė aikštelės šeimininkai, kurie laimėjo perminingą antrąją rungtynių dalį rezultatu (26:24).

Trečiojo seto pradžioje ir vėl sėkmingiau startavo „Magnus“ komanda (8:4), bet tuomet „Jonava – Batėgala“ pelnė 7 taškus be atsako, bei išsiveržė į priekį (8:11). Tiesa aikštelės šeimininkai stabilizavo situaciją, bei iš pradžių atstatė lygybę sete (15:15), bei paskui ir išsiveržė į priekį (20:18). Tačiau lemiamą spurtą kėlinuke atliko „Jonava – Batėgala“, kurie iš pradžių pelnė 4 taškus iš eilės (20:22), bei išsaugoja trapų pranašumą laimėjo trečiąjį mačo setą rezultatu (22:25).

Paskutinėje rungtynių dalyje analogiškai antrajam ir trečiajam setui ir vėl geriau pradėjo šeimininkai „Magnus“ (9:4), bet kaip ir prieš tai sekusiuose kėlinukuose svečiai „Jonava – Batėgala“ turėjo savo atsaką, bei iš pradžių sušvelnino atsilikimą (10:8), o tuomet pelnę net 8 taškus iš eilės perėmė iniciatyvą sete (10:16). Nors aikštelės šeimininkai sugebėjo atsitiesti ir iškart atsakė savo 4 taškų serija (14:16), o seto eigoje sušvelnino atsilikimą iki minimumo (19:20), tačiau „Magnus“ komandos šturmą atlaikę svečiai „Jonava – Batėgala“ laimėjo ir ketvirtąją rungtynių dalį (22:25), bei taip pergalę pradėjo sezoną Žalių „D“ lygoje. 

Po rungtynių pakalbintas komandos treneris Žilvinas Galimovas sakė: Žinoma smagu, jog pavyko iškovoti pergalę, nors tiesa savo žaidime darėme nemažai klaidų ir komandai dar reikia kažkiek laiko apsišlifuoti, jog ateityje jų darytume mažiau, bei pagerintume savo žaidimą. Kalbant apie pačias rungtynes, tai pradėjome tikrai neblogai ir sužaidėme gera pirmąjį rungtynių setą, bet paskui antrojoje rungtynių dalyje, nežinau ar mūsų atsipalaidavimas ar varžovo prabudimas po slogaus starto, lėmė mūsų pralaimėjimą antrajame sete. Kaip sakau esam šiek tiek, tokie krapštalai, svarbiausia kad šiandien pavyko iškrapštyti pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 3634

Komentarai