Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vytauto Didžiojo universitetas vs Alytaus „OCTA“ (0:3)

,,Vytauto Didžiojo Universitetui'' nepavyko pasipriešinti Alytaus ''OCTA'' žaidėjoms

Sausio 23 dieną, VDU ŽŪA tinklinio aikštelėje susitiko namų komanda ''Vytauto Didžiojo universitetas'' ir svečios iš Alytaus ''OCTA''. Po neilgai trukusių rungtynių, Alytaus tinklininkės pergalę parsivežė namo - 0:3.

Pirmajame sete abiem komandoms sekėsi žaisti neblogai. Tiek viena, tiek kita, rezultatyviai rinkosi taškus. Alytaus ''OCTA'' tinklininkės pasižymėjo rezultatyviomis atakomis, tačiau šias atakas kaip įmanydama ''VDU'' stengėsi atlaikyti. Intensyviausiai blokuotais mušimais komandą gynė K.Petraitytė, pastačiusi net penkias ''sienas'' šiame sete. Atkaklumu pasižymėjo ir E.Šernaitė. Tinklininkė nuolat bandė ''ištraukti'' mestus kamuolius, kad tik varžovių komandai neprisiskaičiuotų taškai. Visgi, iki seto pergalės kiek pritrūko. Merginoms nepavyko pasipriešinti atakai ir lemiamą seto tašką pelnė ''OCTA'' - 19:25.

Antram setui įsibėgėjus, ''VDU'' rodė pranašumą (rez.: 5:2; 11:8). Įpusėjus, žaidimas tapo dar intensyvesnis. Rezultatyviomis atakomis ''OCTA'' žaidėjos I. Dudavičienė kartu su A.Murauskaite rezultatus persvėlė į kitą pusę ir spurtavo šešių taškų atkarpa (rez.:13:10; 13:15). Tai kiek sutrikdė ''VDU'', tačiau žaidimui einant į pabaigą, vis bandė išlyginti rezultatus. Deja, salės šeimininkėms šiek tiek pritrūko iki seto pergalės, ir jį užbaigė S.Kažukauskaitė puikiu padavimu, kurio nepavyko atremti priešininkėms - 23:25.

Trečiame sete taškus sekėsi rinkti Alytaus ''OCTA'' tinklininkėms. Šioms ir vėl pavyko spurtuoti septynių taškų atkarpa ir išlaikyti pranašumą iki pat žaidimo pabaigos. Keistas sutapimas, bet vėl S.Kažukauskaitei pavyko užbaigti setą ace'uotu mušimu, rezultatu - 15:25. Alytaus ''OCTA'' mėgavosi pergale 0:3.

Po rungtynių komandos žaidėja I.Dudavičienė trumpai pakomentavo šios dienos rungtynes: ,,Šią dieną buvo susirinkęs nepilnas sąstatas. Mūsų pagrindinės žaidėjos šiuo metu turi traumų, tad teko žaisti kaip galėjome be jų. Viduryje sezono matysime kaip bus toliau''.

''VDU'' komandos treneris Alfonsas Kazlauskas taip pat pasidalino įspūdžiais po rungtynių: ,,Merginos stengėsi, su kiekvienomis rungtynėmis žaidimas vis geresnis, bet, techninės klaidos, padavimai. Antrame kėlinuke pirmavome keletą taškų, bet nepavyko komandai susikalbėti ir išlaikyti įgytą pranašumą.''

Puslapis peržiūrėtas: 3885

Komentarai