Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „Kelmė“ vs Vilniaus universitetas (1:3)

Vilniaus universitetas svečiuose įveikė Kelmės „Kelmė“ komandą

Vilniaus universitetas svečiuose įveikė Kelmės „Kelmė“ komandą

Šiandien  lapkričio 24d. TOP Sport Lietuvos vyrų čempionato I lygoje Kelmės "Kelmė" priėmė svečius iš LIetuvos sostinės Vilniaus universiteto komandą ir nusileido jai 1:3 (21:25, 25;27, 25:18, 20:25). Kelmei tai buvo pirmas pralaimėjimas šiame sezone, tuo tarpu vilniečiams tai buvo pirmosios rungtynės ir pirmoji pasiekta pergalė.

Po pergalingų rungtynių šeštadienį prieš alytiškius, sekmadienį Kelmės komanda tikėjosi laimėti dar vieną pergalę. Prie komandos prisijungę G. Guntarskis ir T. Staševičius atnešė gaivumo puolime. Tačiau traumą patyrus Kelmės komandos laisvam gynėjui A. Kirsniui, jo vietą užėmė kitas universalus žaidėjas G. Guntarskis. Kelmiškių rizika išimti atakų lyderį kurį laiką davė naudos. Bet Vilniaus universiteto komandos žaidėjai žaisdami pasiaukojančiai tiek puolime, tiek gynyboje neleido kelmiškiams atitolti. Nuolat kvėpuodami į nugarą šeimininkams ir sėkmingiau sužaidę setų pabaigas vilniškiai namo išsivežė pirmąją pergalę.

Nesulaikomi šeiminkų komandoje buvo Aurimas Dyglys ir Tomas Staševičius, o svečių komandai daugiausia taškų pelnė Domantas Naruševičius ir Vytautas Lukas Paukštė.

Rungtynių VIDEO

Puslapis peržiūrėtas: 34233

Komentarai