Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „KSM Startas ‒ TPS“ vs Kauno „Marito“ (0:3)

Kauno „Marito” nugalėjo Kauno „KSM Startas ‒ TPS“

Lapkričio 23 d. 18:30 val. sporto mokykloje „Startas" "Top Sport" Lietuvos vyrų tinklinio I lygoje susitiko Kauno „KSM Startas -TPS" ir „Marito" komandos. Pergalę išsikovojo Kauno „Marito" komanda.

Pirmojo susitikimo dalies pradžioje abi komandos pelnė taškus apylygiai iki rezultato (9:9), tuomet Kauno „Marito" komanda pelnė 5 taškus iš eilės ir išsiveržė į priekį (9:14). „Marito" perėmė seto kontrolę į savo rankas ir laimėjo pirmąją mačo dalį (18:25).

Antrojo seto pradžioje „KSM Startas - TPS" komanda buvo išsiveržusi į priekį (4:1). Tačiau „Marito" nenusileido ir atkovojo 3 taškus iš eilės sulyginant rezultatą, ir toliau tęsiant apylygi žaidimą iki (9:9), bei ne už ilgo vėl išsiveržiant į priekį pelnant 5 taškus iš eilės (9:14), atiduodant vieną tašką „KSM Startas -TPS" komandai ir dar pelnant 6 taškus iš eilės (10:20). „KSM Startas - TPS" nepavyko atsikovoti antrojo kėlinuko ir pralaimėjo Kauno „Marito" komandai (13:25).

Trečiasis setas buvo vienas iš sunkiausių Kauno „Marito” komandai. Didžiąją trečio dalį abi komandos nepasidavė ir palaikė panašų rezultatą (19:21). Tačiau kėlinuko pabaigoje Kauno „Marito" komanda pelnė 4 taškus iš eilės ir užbaigė setą (20:25). „KSM Startas - TPS" pralaimėjo „Marito" komandai galutiniu rezultatu 0:3.

„KSM Startas - TPS" komandos žaidėjas Nr. 2 Klaidas Tepelys pelnė 10 taškų iš jų 2 blokai. 

Kauno „Marito" komandos žaidėjas Nr. 3 Steponas Narvydas pelnė 10 taškų iš jų 2 ACE'ai.

„Varžybos buvo nesunkios. Visi atėjo, gavo pažaisti. Tik galbūt buvo truputi silpnesnis priešininkas. Tačiau ir mūsų žaidimas nebuvo gražus, darėme daug klaidų. Tikėsimės ateityje jų bus mažiau ir žaisime geriau.” Teigė po varžybų u-klaustas Kauno „Marito” komandos treneris, V. Lauraitis.

Puslapis peržiūrėtas: 3269

Komentarai