Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio agrochemija ‒ SC vs Kauno „RIO ‒ Startas“ 2 (1:3)

Kauno „RIO-Startas“-2 ekipa nutraukė Panevėžiečių pergalių seriją

Lapkričio 27 dieną Panevėžyje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse, tarp vietos Panevėžio agrochemija - SC tinklininkų ir svečių iš Kauno - Kauno „RIO-Startas - 2“ tinklininkų po permainingos keturių setų kovos pergalę pavyko pasiekti svečiams - Kauno „RIO-Startas - 2“ tinklininkams.

Pirmasis rungtynių setas prasidėjo labai apylygiai (10:10), tačiau po to sekė Kauniečių 3 taškų spurtas ir rezultatas pakrypo svečių naudai, kuriems pavyko seto pabaigoje spurtą padidinti ir pasiekti pirmajame sete pergalę 19:25 (0:1).

Antrąjį rungtynių setą geriau pradėjo Panevėžiečiai (6:1), tačiau Kauno ekipa susikaupė ir ne tik pavijo varžovus, tačiau juos ir aplenkė (8:10), seto nugalėtojas sprendėsi tik paskutinėmis akimirkomis, ir sėkmė labiau nusišypsojo Kauniečiams 23:25 (0:2).

Trečiasis rungtynių setas komandoms buvo labai apylygis, kol Panevėžiečiai neužsivedė ir pradėjo žaisti savo geriausią savo žaidimą. Trečiąjį setą Panevėžiečiai laimėjo 25:13 (1:2).

Ketvirtajame sete sėkmė nusišypsojo „RIO-Startas“-2 tinklininkams, kurie sėkmingiau pradėjo setą (5:1), tačiau rungtynių pabaiga sprendėsi tik paskutinėse atakose, kurias geriau sužaidė svečiai, taip laimėdami ketvirtą setą 23:25 (1:3). Ir rungtynes rezultatu 3:1.

 

Puslapis peržiūrėtas: 3707

Komentarai