Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Sporto fėja & Korys (0:3)

„Sporto fėja & Korys“ atsirevanšavo „NUTPA“ komandai

„Sporto fėja & Korys“ atsirevanšavo „NUTPA“ komandai

Kovo 20d. 19:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko turnyrinės lentelės kaimynų dvikova kur aikštelės šeimininkai „NUTPA“ susitiko su svečių „Sporto fėja & Korys“ komanda. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo, bei trijų pralaimėjimų seriją nutraukė „Sporto fėja & Korys“ ekipa.

Rungtynių starte į priekį šovė svečių „Sporto fėja & Korys“ komanda (3:11), tiesa aikštelės šeimininkai šiek tiek stabilizavo situaciją ir sumažino savo deficitą (9:12). Rezultatui esant (11:14), „Sporto fėja & Korys“ pelnė 4 taškus iš eilės ir praktiškai susigrąžino seto pradžioje turėtą persvarą (11:18). Nors „NUTPA“ dar kartą sušvelnino atsilikimą iki 3 (17:20), paskutinę seto atkarpą tiksliai sužaidę svečiai užtikrintai laimėjo pirmąją susitikimo dalį (19:25).

Antroji mačo dalis prasidėjo lygiai, nei vienai komandai nepavykstant įgyti apčiuopiamesnio pranašumo, o rezultatas dažnu atveju buvo lygus (5:5);(7:7); (10:10). Kiek geresnę atkarpą sužaidę „Sporto fėja & Korys“ įgijo rekordinį 3 taškų pranašumą sete (13:16). Tiesa „NUTPA“ nepaleido varžovų toliau į priekį ir prieš lemiamas seto akimirkas sušvelnino savo atsilikimą iki minimalaus (19:20). Nors atrodė, jog antrojo seto pabaiga bus sunkiai prognozuojama, svečiai nepriekaištingai sužaidė antrosios rungtynių dalies pabaigą ir pelnę 5 taškus be atsako analogišku rezultatu pirmajai rungtynių daliai laimėjo ir antrąjį rungtynių setą (19:25).

Paskutinėje rungtynių dalyje geriau startavo jau aikštelės šeimininkai (8:5), bet „Sporto fėja & Korys“ nepaleido varžovų tolyn į priekį ir greitai atstatė pusiausvyrą sete (10:10). Antroji seto pusė klostėsi visiškai lygiai, nors „NUTPA“ įgijo 2 taškų pranašumą (14:12), svečiai greitai ir vėl atstato lygų rezultatą (16:16). Esant lygiam rezultatui (18:18), „NUTPA“ surengė reikšmingą spurtą ir laimėję atkarpą 4:1 priartėjo prie laimėtos trečiosios rungtynių dalies (22:19). Tačiau „Sporto fėja & Korys“ dar kartą nepriekaištingai sužaidė lemiamoje seto dalyje, svečiai pelnė 6 taškus be atsako be priekaištų sužaidė lemiamą seto dalį ir rezultatu (22:25) laimėjo ir trečiąjį rungtynių setą, taip į savo pergalių sąskaitą įsirašydami penktąjį laimėjimą.

Puslapis peržiūrėtas: 4207

Komentarai