Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KTU (2:3)

KTU merginų pergalė prieš „Belloną“

KTU merginų pergalė prieš „Belloną“

Balandžio 6-ą dieną įvyko "Dailiosios" lygos varžybos tarp "Bellona" ir "KTU". Penkių setų trileryje pergalę pasiekė KTU merginos. 2:3 (25:21, 19:25, 17:25, 25:16, 12:15)

Varžybos prasidėjo puikiu "Bellona" komandos žaidimu. Namuose žaidusios tinklininkės tiksliai atakavo ir gerai dirbo gynyboje (11:2). Varžovėms buvo sunku priprasti prie mažesnės salės ir žemų lubų, tuo labai gerai pasinaudojo šeimininkės. Nors KTU dar bandė vytis, tačiau nesėkmingai (22:19) ir po minutės pertraukėlės "Bellona" atsako tiksliomis atakomis ir užbaigia setą. (25:21).

Antrasis ir trečiasis setas klostėsi panašiai. Abi komandos žaidė panašų žaidimą, tik geriau sekėsi svečių komandai. "Bellona" šiek tiek sustojo, ir nerado savojo žaidimo, o KTU pradėjo tiksliai atakuoti ir labai gerai gintis prie tinklo. Merginos atrodė užsivedusios ir norėjo laimėti. Tai pavyko padaryti du setus iš eilės (19:25 ir 17:25)

Rimtai pasikalbėjusios "Bellonos" komandos žaidėjos susiėmė ir iš naujo užkūrė savo emocijas. To pasekoje prasidėjo tikslios atakos, geras žaidimas gynyboje ir nuo padavimo linijos (4ACE) 12:5. Perėmusios iniciatyvą, šeimininkės stipriai veržiasi į priekį ir laimi 4-ąjį setą.

Lemiamas setas prasideda lygiu žaidimu taškas į tašką (4:4), bet po to KTU tiklininkės surengia kelias tikslias atakas ir aikštelėmis keičiasi esant rezultatui 5:8. Pasikeitus aikštelėms, KTU nesiruošė sustoti ir pelno dar 4 taškus iš eilės (12:6). Stojus prie padavimo linijos E. Senkutei, namų komanda pradėjo lemiamą spurtą. 2 ace ir tikslūs smūgiai leidžia pasivyti varžoves 12:13, bet po minutės pertraukėlės KTU pelno 2 taškus iš eilės ir laimi rungtynes 2:3

Puslapis peržiūrėtas: 4285

Komentarai