Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KTU (1:3)

„KTU“ pergalė prieš „Kauno kolegiją“

„KTU“ pergalė prieš „Kauno kolegiją“

Kovo 14d. varžybose tarp KTU ir Kauno kolegijos komandų, stipresni buvo KTU tinklininkai 1:3 (25:19, 15:25, 22:25, 19:25).

Pirmasis setas geriau prasidėjo šeimininkams "Kauno kolegijos" tinklininkams, kurie geriau jautėsi namuose, buvo motyvuoti iškovoti pergalę prieš lyderius. Seto pradžioje jiems pavyko primesti savo žaidimą ir jie pirmavo 10:5. KTU tinklininkai atrodė nesusikaupę ir niekaip nerado savo žaidimo, o kolegijos tinklininkai puikiai žaidė puolime ir prie padavimo linijos (4 ace'ai). (19:11). Nepaleidę iniciatyvos šeimininkai išlaikę koncentraciją ir privertę dažniau klysti varžovus, laimėjo pirmąjį setą.

Antrasis setas prasidėjo lygia kova ir šeimininkų klaidomis ir netiksliomis atakomis (Viso 12 klaidų sete), to pasekoje KTU išsiveržė į priekį (8:14) ir šiame sete įrodė savo pranašumą. Šeimininkai negalėjo užpulti ir pralaužti varžovų gynybos. Spurtas 0:7 puikiai parodė, kas nenori pralaimėti ir KTU iškovojo lengvą pergalę antrąjame sete 15:25.

Trečiojo seto pradžia buvo permaininga. Abi komandos pelnė po 5 taškus iš eilės. Nei viena komanda nenorėjo pralaimėti, o šeimininkams pavyko vėl primesti savo žaidimą, kuriame geriau jautėsi jau varžovai. Kolegijos tinklininkai žymiai dažniau netiksliai atakavo, o tuo pasinaudoję KTU žaidėjai pirmavo 14:16. Tačiau tuomet šeimininkai pelnė 4 taškus iš eilės ir įsiveržė į priekį. Seto pabaigą tiksliau sužaidę svečių tinklininkai uždarė setą puikia ataka ir laimėjo. (22:25)

Ketvirtasis setas prasidėjo abiejų komandų klaidomis ir sėkmingomis atakomis (5:6). Viso mačo metu, niekaip savo žaidimo neradę KTU tinklininkai sunkiai rinko taškus, o Kauno kolegija nenorėjo nusileisti ir surengė spurtą 4:0 (10:6). KTU tinklininkai nenorėjo žaisti lemiamo seto ir susiėmę puikiai atakavo ir klydo mažiau nei varžovai ir iškovojo pergalę (19:25)

Daugiausiai klaidų Kauno kolegijos komandoje padarė J. Lazdauskas (12 klaidų), o KTU komandoje L. Stačiokas (7 klaidos)

Puslapis peržiūrėtas: 4058

Komentarai