Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Magnus (2:3)

Po itin atkaklių rungtynių ''NUTPA'' komandai teko pripažinti ''Magnus'' pergalę

Po itin atkaklių rungtynių ''NUTPA'' komandai teko pripažinti ''Magnus'' pergalę

Simbolinę Lietuvos Nepriklausomybės dieną įvyko draugiškos (bet kaip ir priklauso, kovingos) žalių D lygos rungtynės. Salėje susitiko ''NUTPA'' ir ''Magnus'' tinklininkai. Po itin įtemptų penkių setų rungtynių, pergalę laimėjo ''Magnus'' - 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo ''NUTPA"' spurtu (rez.: 9:2). N. Baltrukonis vedė komandą į priekį kartu su puikia kėlėja L. Mazūriene. Atakomis, taikliais padavimais, šiame sete ''NUTPA'' turėjo pranašumą prieš ''Magnus''. Rezultatyviu bloku namų komandai pavyko baigti setą svariu rezultatu - 25:18.

Situacija kardinaliai pasikeitė antrame sete. ''Magnus'' pavyko susitvarkyti gynybą ir puikiai atlaikyti stiprias varžovų atakas, taip įgytas net 9t. pranašumas (rez.: 1:10). ''NUTPA'' lyderis iškvietė komandą minutinės pertraukėlės. Po jos - dailūs trys ACE'uoti padavimai. Žaidėjams pavyko pelnyti dar papildomus 6t., tačiau po šių, sekė ir vėl ''Magnus'' stiprus spurtas. Varžovus jau lenkė kone tris kartus didesniu taškų skaičiumi. ''NUTPA'' nebesisekė permušti tinklo, atrodo lyg po pertraukos būtų buvęs nepastebimai pakeltas tinklas.:)) P. Tokarevo ir  J. Zigmantavičiaus atakos šiame žaidime buvo griausmingos. ''Magnus'' komanda atsigriebė pergalę - 21:25.

Trečiojo seto žaidimas buvo kiek dinamiškesnis. Abi komandos žaidė taškų atkarpomis. ''NUTPA'' komandą šį kartą džiugino ir S. Mazūro iš eilės trys itin taiklūs padavimai, prieš kuriuos varžovams nepavyko pasipriešinti. Paskutinės seto akimirkos buvo sėkmingesnės ''NUTPA''  - 25:23.

Ketvirtasis setas mažai kuo skyrėsi nuo trečiojo - žaidimas tęsėsi atkarpomis (rez.: 5:6; 9:6; 10:9; 10:12). Įpusėjus žaidimui, ''Magnus'' pavyko gerokai įsiveržti į priekį ir taip išlaikyti žaidimą savo rankose iki pat pabaigos - 18:25.

Lemiamame sete sėkmė ir vėl lydėjo ''Magnus''. Žaidėjams geriau sekėsi rinkti taškus. ''Magnus'' užbaigė setą rezultatu - 18:25 ir taip pelnė vakaro rungtynių pergalę.

 

Puslapis peržiūrėtas: 3997

Komentarai