Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs Nutpa (3:1)

Pirmąją pergalę MIX lygoje „Raudondvaris“ iškovojo įrodęs pranašumą prieš „Nutpa“

Pirmąją pergalę MIX lygoje „Raudondvaris“ iškovojo įrodęs pranašumą prieš „Nutpa“

Gruodžio 2d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre MIX lygos pirmenybėse susitiko aikštelės šeimininkai „Raudondvaris“ ir svečių „Nutpa“ komandos. Pirmąją pergalę savo ketvirtuoju bandymu iškovojo ir pergalių sąskaitą MIX lygos pirmenybėse atsidarė aikštelės šeimininkų „Raudondvario“ ekipa.

Akistata startavo komandoms besikeičiant taškais (6:6);(9:9);(13:13). Tačiau, tuomet aikštelės šeimininkai pelnė, net 9 taškus be atsako (22:13), bei šio puikaus spurto dėka užtikrintai laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (25:16).

Nors antrąją susitikimo dalį geriau pradėjo „ Raudondvaris“ (10:4), po slogaus seto starto atsigavę „Nutpa“ pelnė 9 taškus iš eilės taip ne tik panaikindami deficitą, bet ir patys įgydami 4 taškų persvarą (10:14). Setui artėjanti prie kulminacijos ir „Nutpai“ pirmaujant (17:19) ir vėl sėkmingą žaidimo atkarpą sužaidė aikštelės šeimininkai „Raudondvaris“ pelnę 4 taškus iš eilės (21:19), nors „Nutpa“ išlaikė intrigą iki pat seto pabaigos (23:22), paskutinius 2 taškus pelnęs „ Raudondvaris“ laimėjo ir antrąją rungtynių dalį (25:22).

Trečiame rungtynių sete analogiškai antrajam ir vėl geriau pradėjo aikštelės šeimininkai (11:5). Šį kartą „Nutpa“ savo varžovų anksti įgytą persvarą mažino palaipsniui (12:9); (14:12); (15:14). Rezultatui esant (19:19) šį kartą seto pabaigoje tikslesni buvo jau svečių „Nutpa“ ekipa, jie laimėjo lemiamą trečiosios rungtynių dalies atkarpą 2:6, bei taip sušvelnino susitikimo rezultatą (21:25).

Paskutinė rungtynių dalis tradiciškai šioms rungtynėmis prasidėjo sėkmingesniu „Raudondvario“ žaidimu (7:2), tiesa „Nutpa“ buvo ir vėl pradėjusi švelninti rezultatą (10:7). Tačiau, tuomet aikštelės šeimininkai pelnė 6 taškus iš eilės taip įgydami triuškinantį pranašumą (16:7). „Nutpa“ dar kartą pademonstravo charakterį ir atsakė savo taškų serija (16:13). Nors rezultatui esant (19:17) atrodė, jog laukia dramatiška seto pabaiga, seto pabaigoje ir vėl geresni buvo „ Raudondvario“ tinklininkai jie laimėjo paskutinę rungtynių atkarpą 6:1, taip laimėdami ketvirtąją mačo dalį rezultatu (25:18), bei taip ketvirtuoju mėginimu atsidarydami savo pergalių sąskaitą MIX pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Smagu, pagaliau iškovoti pirmąją pergalę MIX lygoje su kuo ir noriu pasveikinti komandą, o varžovams noriu padėkoti už nuožmią šiandienos kovą.

Puslapis peržiūrėtas: 2032

Komentarai