Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Jonava ‒ Batėgala (1:3)

Žalių „D“ lygos lyderių akistatoje pranašesni buvo „Jonava ‒ Batėgala“

Žalių „D“ lygos lyderių akistatoje pranašesni buvo „Jonava ‒ Batėgala“

Vasario 11d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Žalių „D“ pirmenybių lyderių dvikova tarp aikštelės šeimininkų „NUTPA“ ir svečių „Jonava – Batėgala“ komandų. Dvikovoje pranašesni buvo ir vienvaldžiais Žalių „D“ lygos lyderiais tapo svečiai „Jonava – Batėgala“, kurie po permainingos keturių setų kovos šventė jau septintąją pergalę iš aštuonių galimų.

Susitikimo pradžioje šiek tiek sėkmingiau startavo aikštelės šeimininkai „NUTPA“ (7:5), kurie įsibėgėjus pirmajai rungtynių daliai dar labiau padidino turėtą pranašumą (14:9). Apsukų nemažinę aikštelės šeimininkai seto eigoje susikrovė dar didesnę persvarą (18:11), bei taip užtikrintai laimėjo pirmąjį rungtynių kėlinuką rezultatu (25:15).

Antrojoje rungtynių dalyje situacija aikštėje jau buvo priešinga, šį kartą geriau startavo svečių „ Jonava – Batėgala“ komanda (5:7). Seto eigoje jonaviškiai padvigubino turėtą pranašumą iki (10:14), o kėlinuko pabaigoje dar labiau savo turėtą persvarą padidinę svečiai (15:21), užtikrintai laimėjo antrąją rungtynių dalį, taip atstatydami pusiausvyrą susitikime (19:25).

 Viso trečiojo rungtynių seto metu vyko atkakli ir permaininga kova iš pradžių geriau trečiojoje rungtynių dalyje startavo „Jonava – Batėgala“ (2:6), kuri išsaugojo 4 taškų pranašumą ir įsibėgėjus setui (7:11). Tuomet geresnę atkarpą jau sužaidė aikštelės šeimininkai „NUTPA“, kurie ištirpdė atsilikimą (15:15), bei patys įgijo trapų 2 taškų pranašumą (19:17), bet jonaviškiai greitai stabilizavo situaciją ir išlygino rezultatą (20:20). Seto pabaiga buvo sunkiai prognozuojama, komandos keitėsi pelnydamos po vieną tašką iki pat kėlinuko kulminacijos (24:24), tačiau tuomet tikslesni buvo svečiai „Jonava – Batėgala“, jie pelnė paskutinius 2 seto taškus, bei taip laimėjo atkaklią trečiąją rungtynių dalį rezultatu (24:26).

Paskutinė mačo dalis buvo analogiška trečiajai rungtynių daliai, joje ir vėl geriau startavo jonaviškiai (2:6) tik šį kartą sėkmingą žaidimo bangą pagavę svečiai ne tik neprisileido varžovų arčiau, bet tik dar labiau padidino savo pranašumą (6:12). Seto eigoje savo persvarą didinę „Jonava – Batėgala“ tinklininkai iš pradžių įgijo rekordinį 7 (10:17), o vėliau ir 8 taškų pranašumą (14:22). Nors aikštelės šeimininkai „NUTPA“ bandė kilti į lemiamą šturmą (19:24), bet varžovų spaudimą atlaikę „Jonava – Batėgala“ laimėjo  ir ketvirtąją rungtynių dalį, bei po šios pergalės tapo vienvaldžiais Žalių „D“ lygos lyderiais.

Po rungtynių nugalėtojų komandos žaidėjas sakė: Rungtynių D lygoje neturėjome beveik 3 savaites, todėl reikėjo šiek tiek laiko įsivažiuoti ir išsijudinti, ko gero tai pagrindinė ir esminė priežastis, kodėl taip prastai sužaidėme pirmajame sete. Džiaugiamės iškovotą pergalę prieš vienus iš D lygos lyderius su kuo ir sveikinu komandą, bei dėkojame varžovams už dvikovą.

Puslapis peržiūrėtas: 4304

Komentarai