Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vytauto Didžiojo universitetas vs ISTA (3:0)

Pirmoji ''VDU'' komandos pergalė šiame sezone. Namų salėje susitiko su jaunaisiais ''ISTA'' tinklininkais

Gruodžio 5d. vakare įvykusios tinklinio rungtynės ''Vytauto Didžiojo Universiteto'' komandai buvo sėkmingos. Po trijų setų, žaidime su jaunųjų tinklininkų komanda ''ISTA'', pergale mėgavosi rezultatu 3:0.

Pirmojo seto žaidimui įsibėgėjus abi komandos taškus rinko apylygiai (7:6; 13:16). Visgi nuo šešiolikto taško, savo pranašumą ėmė rodyti ''VDU'' komandos žaidėjai. Rezultatyviais padavimais ir puolimais rinko taškas po taško L. Macius ir K. Budreika. Setą komandai pavyko užbaigti devynių taškų pranašumu - 25:16

Antrojo seto žaidimas buvo labai panašus į pirmąjį. Šį kart ''VDU'' žaidimą perėmė ilgametę patirtį turintis žaidėjas M. Vaivada su jaunuoju kolega J. Nagulevičiumi. Žaidėjams bendromis jėgomis pavyko pelnyti net pusę surinktų komandos taškų. Seto rezultatas: 25:17

O štai trečiąjį setą jaunieji ''ISTA'' tinklininkai pradėjo itin ambicingai. Nuo pat pirmųjų taškų varžovams lipo ant kulnų ir smarkiai veržėsi į priekį (2:2; 5:10) . Viso žaidimo metu, rezultatyviais perdavimais ir puolimais I. Gulbinienė ir R. Nekrašas komandą vedė pirmyn link taip norimos pergalės (23:23). Visgi, klaidos paskutinėmis akimirkomis buvo lemtingos. Setą užbaigė ''VDU'' rezultatu 25:23.

Po rungtynių kalbintas ''ISTA'' komandos treneris, trumpai pakomentavo šio vakaro rezultatus: ,,Mes esame pradedantieji žaidėjai. Priešininkai jau yra šiek tiek susipažinę su tinkliniu, o mes startuojame nuo nulio. Jei už trijų metų susitiktume štai čia, būtų visai kitoks rezultatas. Tad dabar turime būti kantrūs, laukti. Ateis ir rezultatai su laiku. Šiandien tai buvo antrosios rungtynės šiame sezone''.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4154

Komentarai