Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs MG Volley ‒ TicElkas (3:1)

„Sporto fėja“ antrąją pergalę iš eilės vyrų tinklinio lygoje įsirašė nugalėdami „MG Volley – TicElkas“

Lapkričio 27d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko vyrų tinklinio lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Sporto fėja“ ir svečių „MG Volley – TicElkas“ komandų. Antrąją pergalę per 3 dienas vyrų tinklinio lygos pirmenybėse iškovojo „Sporto fėja“. Aikštelės šeimininkai po keturių setų kovos įrodė savo pranašumą prieš „MG Volley – TicElkas“.

Nuo pat susitikimo pradžios kontrolę į savo rankas perėmė „Sporto fėja“ (8:2). Vieną po kitos tikslias atakas rengia aikštelės šeimininkai palaipsniui tik didino anksti įgytą pranašumą (15:6);(20:8), bei taip užtikrintai laimėjo pirmąjį rungtynių setą (25:13).

Antrojoje rungtynių dalyje ir vėl geriau startavo „Sporto fėja“ (6:2), tačiau šį sykį savo atsaką tarė ir „MG Volley – TicElkas“ ekipa. Svečių komanda ne tik stabilizavo situaciją (10:10), bet sužaidę atkarpą 2:10 visiškai perėmė iniciatyvą antrajame rungtynių sete (12:20). Nors „Sporto fėja“ ir bandė grąžinti intrigą (16:20), praktiškai nepriekaištingai seto pabaigą sužaidę „MG Volley – TicElkas“ laimėjo antrąjį mačo setą taip išlygindami rungtynių rezultatą (16:25).

Trečiosios rungtynių dalies startas buvo analogiškas pirmajam ir antrajam susitikimo setui, jį ir vėl sėkmingiau pradėjo aikštelės šeimininkai (7:2). „Sporto fėja“ įsibėgėjus setui dar labiau padidino persvarą (13:7), bei pelnę, net 7 taškus be atsako įgijo ir triuškinantį pranašumą (20:7), bei taip saugiai laimėjo trečiąjį rungtynių setą (11:25).

Nors paskutinė susitikimo dalis prasidėjo lygia kova taškas į tašką (8:8), „Sporto fėja“ tinklininkai surezgė sėkmingą 5 taškų iš eilės atkarpą, bei taip perėmė iniciatyvą (13:8). Tiesa, svečių „MG Volley – TicElkas“ nepaleido varžovų toli į priekį, bei sugebėjo laikytis kovoje (15:12);(18:15). Aikštelės šeimininkai dar kartą labiau pabėgo į priekį (21:16), bei pelnę paskutinius 4 susitikimo taškus (25:16), šventė jau antrąją pergalę iš tiek pat galimų vyrų tinklinio lygoje.

Po rungtynių vienas iš „Sporto fėja“ tinklininkų pasidalino mintimis apie susitikimą: Nors rungtynes pradėjome gerai, tačiau sustojome antrajame rungtynių sete, svarbu, kad rungtynių eigoje pasidarėme geras išvadas dėl ko pavyko sėkmingai sužaisti likusią rungtynių dalį.

Puslapis peržiūrėtas: 1213

Komentarai