Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Last Minute vs ISTA (0:3)

Pirmoji „ISTA“ pergalė lygoje

Kovo 9d. įvyko varžybos tarp "ISTA" auklėtinių ir "Last Minute" komandų. Pirmąją pergalę šventė "ISTA" auklėtiniai 0:3 (13:25, 21:25, 25:27).

Pirmasis setas prasidėjo lygia kova ir užtikrintu abiejų komandu žaidimu, tik "Last Minute" komanda taškus rinko varžovų klaidų sąskaita (10:6). Viso seto metu, "ISTA" laikėsi priekyje, užtikrintai žaidė tiek jaunuoliai, tiek treneriai, o varžovai nerado savojo žaidimo, per setą sugebėję patys įmušti tik 3 taškus ir 2 ace'us, visi kiti taškai buvo varžovų klaidos. Setą "ISTA" lengvai laimėjo 25:13

Antrasis setas prasidėjo puikiu jaunuolių žaidimu prie tinklo ir gynyboje. "Last Minute" komandos atakos buvo nesėkmingos, o gynyba buvo pagirtina. (8:3) Abi komandos dažniau klydo nei atakas užbaigdavo tiksliais smūgiais (Klaidų skaičius sete: "Last Minute" 12klaidų, "ISTA" 11 klaidų). Labiau pergalės norėję "ISTA" tinklininkai sėkmingai žaidė ir toliau, atlaikę "Last Minute" spurtą seto gale 5:0, po minutės pertraukėlių pelnę dar du taškus jaunieni tinklininkai užbaigė setą 21:25 ir įsiveržė į priekį.

Trečiąjį setą abi komandos pradėjo rezultatyviai ir nei viena komanda nebuvo priekyje daugiau nei 2 taškais 9:9. "Last Minute" tinklininkai nenorėjo pasiduoti be kovos, ir kelis kartus buvo įsiveržę į priekį. Tiksliomis atakomis dažniausiai baigdavosi E. Vaitiekaus stipriais smūgiais. Kitoje aikštelės pusėję treneriai R. Nekrašas ir I.Gulbinienė neleido atitrūkti ir demonstravo savo auklėtiniams kaip reikia žaisti. Puikiai padėjo ir Rokas Leseckas, kuris demonstravo geriausią žaidimą. Rezultatui esant 18:18 aikštės šeimininkai pabėga į priekį 23:19. Bet keli R. Nekrašo Ace ir nesėkmingos šeimininkų atakos lygina rezultatą 25:25. Setą užbaigia "Last Minute" komandos klaida ir "ISTA" tinklininkai švenčia pirmąją pergalę šiame sezone. (25:27)

Po rungtynių pakalbintas treneris R. Nekrašas sakė: "Visada labai smagu laimėti, ir šios pergalės laukiame net 8 varžybas. Labai noriu pasidžiaugti R. Lesecku, kuris visada plaukdavo rungtynėse, o šiandien gerokai padėjo ir labai prisidėjo prie pergalės, taip pat visa komanda sužaidė puikias varžybas. Tikiuosi, kad nuo šios pergalės atsispirsim ir bus tik daugiau pergalių

Puslapis peržiūrėtas: 3981

Komentarai