Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Pervesk.lt & Naktis (3:0)

Vienų iš Žalių „D“ lygos lyderių dvikovoje pranašesni buvo „NUTPA“

Vienų iš Žalių „D“ lygos lyderių dvikovoje pranašesni buvo „NUTPA“

Sausio 23d. 18:45val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko vienų iš Žalių „D“ pirmenybių lyderių dvikova tarp aikštelės šeimininkų „NUTPA“ ir svečių „Pervesk.lt & Naktis“. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo, bei šeštąjį laimėjimą iš septynių galimų iškovojo šeimininkai „NUTPA“.

Susitikime geriau startavo aikštelės šeimininkai  (8:3), tiesa „Pervesk.lt & Naktis“ iškart sušvelnino savo atsilikimą iki 3 taškų (9:6). Turimas 3 taškų „NUTPA“ pranašumas  išliko ir setui įsibėgėjus (13:10); (16:13). Lemiamas kėlinuko lūžis įvyko „NUTPA“ esant priekyje (18:14), 4 taškus be atsako pelnę aikštelės šeimininkai padvigubino turėtą persvarą iki 8 taškų (22:14), bei taip užtikrintai laimėjo pirmąją rungtynių dalį rezultatu (25:20).

Antrojo seto pradžioje rezultatas dažnai buvo lygus (5:5); (7:7); (9:9). Nors antrosios rungtynių dalies eigoje aikštelės šeimininkai įgijo trapią persvarą (12:10), „Pervesk.lt & Naktis“ nepaleido šeimininkų toliau į priekį, bei atstatė pusiausvyrą sete (16:16). Nors „NUTPA“ ir vėl atitrūko į priekį (20:16), bet „Pervesk.lt & Naktis“ iš pradžių sušvelnino atsilikimą (22:20), bei galiausiai dar kartą išlygino rezultatą kėlinuke (24:24). Paskutinius 2 seto taškus pelnė aikštelės šeimininkai, bei taip rezultatu (26:24) laimėjo ir antrąją mačo dalį.

Paskutinėje rungtynių dalyje geriau startavo jau svečiai „Pervesk.lt & Naktis“ (5:9). Jie seto eigoje įgijo rekordinį 8 taškų pranašumą (9:17), nors atrodė jog trečiojo seto kontrolė priklauso svečių komandai, po šalto dušo atsitiesę „NUTPA“ iš pradžių per pusę nukirpo „Pervesk.lt & Naktis“ komandos pranašumą (14:18), o tuomet pelnė net 7 taškus iš eilės, bei ne tik panaikino visa atsilikimą, bet ir perėmė iniciatyvą paskutinėje rungtynių dalyje (21:18). Nors „Pervesk.lt & Naktis“ dar bandė gelbėti iš rankų slystantį setą (22:20) ir vėl kėlinuko pabaigoje neklydę „NUTPA“ laimėjo ir trečiąją rungtynių dalį (25:21).

„NUTPA“ iškovojo jau šeštąją pergalę iš septynių galimų, bei dabar dalinasi pirmą vietą su Jonavos – Batėgala komandą Žalių „D“ pirmenybėse tuo tarpu antrąjį pralaimėjimą per šešias rungtynes patyrę „Pervesk.lt & Naktis“ rikiuojasi trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Puslapis peržiūrėtas: 3947

Komentarai