Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda ‒ RIO vs Kauno kolegija (3:0)

„Kauno Kolegija“ pralaimėjo prieš „Vitameda-RIO“

Gruodžio 9 d. 20:45 val. RIO sporto arenos II aikštelėje Dailiosios lygos grupės varžybose (I turas) susitiko „Kauno Kolegijos" ir „Vitameda-RIO" merginų komandos.

Pirmajame sete nuo pradžių „Vitameda-RIO" išsiveržė į priekį (7:0) ir per visą setą neleido priešininkėms prisivyti ir užbaigė setą savo pergale (25:9).

Antrajame sete pirmus 3 taškus pelnė „Kauno Kolegija" komanda (0:3), tačiau jų priešininkės nenusileido ir pelnydamos 8 taškus iš eilės išsiveržė į priekį (8:3). Po truputi „Kauno Kolegija" komanda prisivijo „Vitameda-RIO" (11:10) ir toliau taškai buvo pelnomi apylygiai (13:13), tačiau paskučiausiomis akimirkomis „Kauno Kolegija" komandai nepavyko prisivyti priešininkių ir setas buvo nugalėtas „Vitameda-RIO" (25:19).

Trečiajame sete stipriau startavo „Vitameda-RIO" (7:2). Nors sete „Kauno Kolegija" pelnė po kelis taškus prisivyti „Vitameda-RIO" teko prisivyti tik šiek tiek seto viduryje (15:12), bet seto (25:17) ir varžybų pergalė buvo iškovota „Vitameda-RIO" komandos, galutiniu rezultatu 3:0.

Nr. 16 Julija Malachovskaja („Kauno Kolegija" narė) pelnė 8 taškus, 2 iš jų blokuoti mušimai ir 1 ACE'as.

Nr. 9 Simona Masalskė („Vitameda-RIO" narė) pelnė 13 taškų, 2 iš jų ACE'ai.

Puslapis peržiūrėtas: 4120

Komentarai