Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ 1“ vs MG Volley ‒ TicElkas (3:0)

Pirmoji KSM „Startas ‒ 1“ pergalė vyrų tinklinio lygoje

Šiandien, lapkričio 29 d. vyrų tinklinio lygoje KSM „Startas ‒ 1“ susitiko su MG Volley ‒ TicElkas ir rezultatu 3:0 parodė savo kovingą nusiteikimą.

Nuo pat pirmo seto KSM „Startas ‒ 1“ komandos vyrai parodė, jog jie nusiteikę rimtai. Savo spurtu pirmojoje pirmo seto dalyje 10:2 priešininkams leido suprasti, jog klaidų, padarytų pirmosiose šios lygos rungtynėse nebekartos, taip viso seto metu neleisdami MG Volley ‒ TicElkas priartėti pirmąjį setą užbaigė rezultatu 25:17.

Antrajame sete savo ryžtą atskleidė MG Volley ‒ TicElkas, kurie iš rezultato 6:2 sugebėjo atsikovoti prarastus taškus ir net pralenkti salės šeimininkus rezultatu 7:8, tačiau to buvo negana ir setas baigėsi KSM auklėtinių pergale rezultatu 25:19.

Trečiojo seto metu salės šeimininkai nepaliko vietos dvejonėms dominuodami viso seto metu, apdovanodami priešininkus įspūdingais blokais bei padavimais, rungtynes užbaigė rezultatu 25:14.

Po varžybų pakalbinta komandos trenerė Rūta Skorupskienė džiaugėsi savo komanda, gyrė žaidėjus ir iškėlė auklėtiniams dar aukštesnių tikslų tinklinio padangėse.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 1315

Komentarai