Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs ISTA (3:1)

NUTPA Žalių „D“ lygos sezoną pradėjo pergale prieš „ISTA“ komandą

Lapkričio 26d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Žalių „D“ lygos rungtynės tarp šeimininkų „NUTPA“ ir svečių „ISTA“ komandų. Po keturių setų kovos pirmąją pergalę šiame D lygos sezone į savo sąskaitą įsirašė aikštelės šeimininkų „NUTPA“ ekipa.

Nuo pat rungtynių pradžios aikštelės šeimininkai „NUTPA“ šovė į priekį ir susikrovė nemenką persvarą (11:5), kurią seto eigoje dar labiau padidino (19:8), bei taip užtikrintai laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (25:11).

Antrojoje seto pradžioje vyko jau atkaklesnė kova (9:9), tačiau įsibėgėjus kėlinukui iniciatyvą į savo rankas ir vėl perėmė aikštelės šeimininkai „NUTPA“ (16:11). Nors svečių „ISTA“ ekipai seto pabaigoje pavyko priartėti (21:18) ir net sumažinti atsilikimą iki minimumo (23:22), paskutinius 2 seto taškus pelnę „NUTPA“ laimėjo ir antrąją mačo dalį (25:22).

Trečiosios mačo dalies pradžia buvo analogiška pirmajai rungtynių daliai, „NUTPA“ seto pradžioje šovė į priekį bei įgijo ženklų pranašumą (10:5), kurį kėlinuko eigoje dar labiau padidino (18:11). Nors lemiamoje seto dalyje „ISTA“ turėjo 5 taškų deficitą (23:18), tačiau iš pradžių svečių komanda ištirpdė varžovų pranašumą iki 2 taškų (23:21) ir taip laimėdami atkarpą 2:9 išplėšė pergalę trečiajame sete (25:27), bei sušvelnino rungtynių rezultatą.

Ketvirtoji rungtynių dalis vyko permainingai, iš pradžių šiek tiek geriau startavo aikštelės šeimininkai (12:9), tada savo taškų serija ir įgyta trapia persvara atsakė jau „ISTA“ (14:16), tuomet seto eigoje minimalią persvarą ir vėl įgijo „NUTPA“ (19:18), tačiau ir vėl 3 taškus be atsako pelnę svečiai veržėsi į priekį (19:21). Dar kartą sėkmingą atkarpą sužaidę šeimininkai „NUTPA“ atsidūrė per tašką nuo pergalės (24:22), tada ir vėl charakterį pademonstravę svečiai „ISTA“ ne tik panaikino deficitą, bet patys atsidūrė per tašką nuo laimėtos ketvirtosios mačo dalies, bei išlyginto rezultato rungtynėse (25:26). Tačiau lemiama atkarpa rungtynėse tapo 3 iš eilės pelnyti aikštelės šeimininkų „NUTPA“ taškai, taip jie laimėjo permaininga ir dramatiška ketvirtąjį setą (28:26), bei taip įsirašė pirmąją pergalę Žalių „D“ lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Jog džiaugiasi iškovota pergale, bei palinkėjo, tiek savo, tiek varžovų komandai sėkmingo sezono Žalių „D“ lygoje.

Puslapis peržiūrėtas: 3616

Komentarai