Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs LSMU (3:0)

Praeitų metų „Dailiosios“ moterų lygos finalininkių akistatoje – užtikrinta Bellona pergalė

Praeitų metų „Dailiosios“ moterų lygos finalininkių akistatoje – užtikrinta Bellona pergalė

Lapkričio 16d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko praeitų metų „Dailiosios“ lygos finalininkių dvikova, kurioje aikštelės šeimininkės „Bellona“ atsirevanšavo LSMU už nesėkmę praeitų metų finale ir po trijų setų kovos įrodė savo pranašumą.

Akistata daug užtikrinčiau pradėjo aikštelės šeimininkės, kurios nuo pat pradžios iniciatyvą perėmė į savo rankas (9:3). Viso seto metu palaipsniui savo pranašumą didinusios „Bellona“ tinklininkės užtikrintai laimėjo pirmąją susitikimo dalį (25:14).

Antrojoje susitikimo dalyje pasikeitimų buvo mažai, „Bellona“ ir vėl greitai nurūko į priekį (9:4), o tuomet pelniusios, net 9 taškus iš eilės įgijo triuškinantį pranašumą antrajame sete (18:4). Tiesa, nors LSMU ir pavyko sušvelninti atsilikimą, aikštelės šeimininkės užtikrintai laimėjo ir antrąjį rungtynių setą (25:17).

Trečiojoje rungtynių dalyje vyko nuožmiausia kova, iš pradžių jame geriau startavo LSMU (5:8), tačiau sėkmingesne atkarpa iškart atsakė ir „Bellona“ taip įgydamos trapų pranašumą (11:9). Praktiškai viso seto metu vyko lygi kova (15:15); (18:18), tačiau ir trečiojo seto pabaigą geriau žaidusios aikštelės šeimininkės laimėjo ir trečiąją rungtynių dalį (25:21), bei taip į savo sąskaitą įsirašė antrąją pergalę iš tiek pat galimų „Dailiosios“ moterų lygos pirmenybėse.

Po rungtynių viena iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Smagu, jog pavyko laimėti, bei taip sąlyginai atsirevanšuoti LSMU už pralaimėjimą praeitų metų finale. Tikiu, kad su kiekvienomis varžybomis atrodysim vis geriau, žinoma tam reiks treniruočių ir laiko. Varžovėms noriu padėkoti už šiandienos kovą ir palinkėti sėkmės ateities kovose.

Puslapis peržiūrėtas: 946

Komentarai