Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs Vitameda ‒ RIO (3:0)

Bellona nugalėjo Vitameda-Rio komandą

Bellona nugalėjo Vitameda-Rio komandą

  Kovo 23 d., Dailiojoje lygoje susitiko Bellona ir Vitameda-Rio  komandos  ir po trijų setų kovos pergalę šventė Bellona, rezultatu 3:0 (25:21, 25:19, 25:18)

  Pirmasis setas prasidėjo panašiu žaidimu ,  abi komandos darė klaidų bet labiau didesnį taškų skirtumą įgavo Bellona komanda. Puikiai sekėsi paduoti kamuolius , taip pat keli ace padėjo iškovoti 1 seto pergalę.

  Antrajame sete jau ir Vitameda-Rio  komandos narės įsižaidė, apšilo ir demonstravo gražų žaidimą. Bet netrukus Bellona komanda ganėtinai  gretai pavijo varžoves ir didesne taškų persvarą nutolo taip artėdamos prie 2 seto pabaigos. Bellona komanda taip ir iškovojo dar vieną setą. 

 Trečiasis setas prasidėjo sunkiau abiems komandoms . Darė daug klaidų , nesugebėdavo lengvai pelnyti taškų. Vitameda-Rio komandai pritrūko susikalbėjimo aikštelėje, nepaduoti kamuoliai , prasta gynyba neleido joms įsiveržti į priekį. Tuo tarpu varžovės tolo nuo jų didėjančia taškų persvara .Ir atrodę labiau užtikrintos , kad laimės dar vieną setą .  Ir seto pabaigoje susiėmusios Bellona tinklininkės sėkmingiau ir techniškiau viską padarė ir šventė šios dienos pergalę.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4152

Komentarai