Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raseinių „Lūšis Volley“ vs Alytaus Ultra (2:3)

Alytaus Ultra svečiuose įveikė Raseinių Lūšis Volley ekipą 3:2

Alytaus Ultra svečiuose įveikė Raseinių Lūšis Volley ekipą 3:2

Spalio 29d. TOPsport Lietuvos vyrų čempionato B pogrupio rungtynėse Raseinių "Lušis Volley" komanda priėmė svečius iš Dzūkijos sostinės Alytaus "Ultra" tinklininkus. Susitikimas buvo labai atkaklus ir prireikė net 5 setų.

Pirmieji du setai nieko bloga nežadėjo svečiams ir jie užtikrintai nugalėjo šeimininkus (25:18, 25:20).

Na o nuo trečiojo seto prasidėjo tikra drama, raseiniškiai dantimis ir nagais kibo į atlapus alytiškiams ir išplėšė du fantastinius setus (28:26, 32:30!) bei liko kovoje. 

Susirinkę salėje sirgaliai tikrai nesigailėjo šio sprendimo stebėti rungtynes, nes jos buvo kupinos emocijų ir atkaklios kovos.

Paskutinis penktasis setas taip pat buvo labai įtemptas tačiau rungtynių gale užtikrinčiau sužaidė Alytaus "Ultra" komandos vyrukai iš šventė saldžia pergalę bendru rezultatu 3:2 (25:18, 25:20, 26:28, 30:32, 15:11). Alytiškiams tai buvo antra pergalė, o tuo tarpu raseiniškiai patyrė pirmąjį pralaimėjimą.

Nugalėtojus į pergalę tempė po vienodai efektyvumo koeficientų balų (19) surinkę Nedas Danulevičius (23 taškai) ir Martynas Lynikas (18 taškų).

Pralaimėjusiems komandos kapitonas ir treneris Aurimas Dyglys pelnė 17 taškų ir surinko 13 naudingumo balų.

Po rungtynių pakalbinome nugalėtojų komandos trenerį Mantą Dudavičių.

Kas lėmė Jūsų pergalę prieš raseiniškius?

Varžybas pradėjome iškart nusiteikę ir įvertinę, kad Raseinių "Lušies Volley" komanda yra labai stipri. Varžovai turbūt nesitikėjo ir matėsi pirmame sete jog jie buvo pasimetę. Antrą setą pradėjome su tokiu pačiu nusiteikimu ir nuo pat pradžių žaidėme taškas i tašką, tačiau seto galą sužaidėme geriau ir ji laimėjome. Trečiame sete per anksti patikėjome pergale ir išleidome 3 naujus žmones i starto šešetą, vienas keitimas buvo atliktis priverstinai dėl Martyno Blinstrupio rankos traumos, seto pradžioje sugebėjome išsiveržti, tačiau gale seto pradėjome daugiau daryti klaidų ir ji pralošėme. Ketvirtas setas vėl nuo pradžių ėjo taškas i tašką, tačiau gale seto didesnė sėkmė nusišypsojo Raseinių komandai. Penktąjį setą pradėjome pilna sudėtimi, nuo pat pradžių įgijome 4 taškų persvarą kurią ir išlaikėme iki pat galo taip užbaigdami varžybas pergale. 

Kaip vertinate varžovų komandą?

Raseiniams tai buvo pirmosios varžybos, jie darė siek tiek daugiau klaidų, tačiau tai yra stipri komanda ir manau savo žaidimą jie dar parodys. 

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?

Savo komandoj norėčiau išskirti Nedą Danulevičių ir Martyna Lyniką, kurie tą dieną buvo nesulaikomi, taip pat išskirtinumo nusipelnė ir Martynas Blinstrupis, kuris traumuotas grįžo i aikštelę ir paskutiniu smūgiu pabaigė rungtynes, visa komanda ta diena buvo šaunuoliai ir tie kurie žaide ir tie kurie palaikė nuo suoliuko perrėkdami žiūrovus. 
 

 

 

Allytaus "Ultra" komanda




 

Puslapis peržiūrėtas: 1782

Komentarai