Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Diagnozė ‒ Tinklinis vs Startas 2 (3:1)

„Diagnozė tinklinis“ sugebėjo nugalėti „Startas ‒ 2“ (Video)

„Diagnozė tinklinis“ sugebėjo nugalėti „Startas ‒ 2“ (Video)

Gegužės 16 dieną susitiko "Diagnozė tinklinis" ir "Startas - 2". Komandoms prireikė keturių setų, kad išsiaiškintu kurios stipresnės. Šį kartą stipresnės buvo "Diagnozė tinklinis" merginos kurios laimėjo rezultatu - 3:1.

Pirmajame sete geresni puolima rodė "Diagnozė tinklinis", deja didelis klaidų skaičius joms neleisdavo išsiveržti stipriai į priekį. Komandos iki seto pabaigos kovojo taškas į tašką, bet seto pabaigoje geresni žaidimą pademonstravo "Diagnozė tinklinis" ir laimėjo rezultatu - 25:22 (1:0).

 Antrajame sete sporto mokyklos komanda "Startas - 2" parodė kovą ir spaudė varžovės visą setą. Iki seto pabaigos nebuvo aišku kas laimės, bet "Startas - 2" parodė charakterį ir geros gynybos deka sugebėjo laimėti šį setą rezultatu - 24:26 (1:1).

Trečiajame sete "Startas - 2" labai striguo puolime, ko negaliu pasakyti apie "Diagnozė tinklinis". Jos nesunkiai rinko taškus ir visą setą laiminėjo. Iki seto pabaigos "Startas - 2" nesugebėjo pasivyti priešininkių ir pralaimėjo rezultatu - 25:20 (2:1).

Ketvirtajame sete anksti į priekį išsiveržė "Diagnozė - tinklinis" rezultatu - 11:5. "Startas - 2" dar rodė kovą ir bandė vytis, bet skirtumas buvo per didelis ir "Diagnozė tinklinis" laimėjo rezultatu - 25:18 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 38226

Komentarai