Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Nutpa (3:2)

Po dramatiškos kovos „Nutpa“ nugalėję „Sporto fėja“ pergalingai startavo vyrų tinklinio lygoje

Lapkričio 25d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko vyrų tinklinio lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Sporto fėja“ ir svečių „Nutpa“ komandų. Pergalę po permainingos penkių setų kovos iškovojo ir laimėjimu naująjį vyrų tinklinio lygos sezoną pradėjo „Sporto fėja“ ekipa.

Komandų akistata prasidėjo lygia, permaininga kova taškas į tašką (6:6); (8:8). Nors „Nutpa“ seto viduryje šiek tiek pabėgo nuo varžovų (11:14); (13:17), aikštelės šeimininkai netruko ištirpdyti varžovų pranašumą (18:19); (21:21). Seto finišas buvo dramatiškas, tiek „Nutpa“, tiek „Sporto fėja“, po kelis kartus buvo per tašką nuo pergalės pirmojoje rungtynių dalyje (24:23); (25:26);(28:27). Galiausiai 2 taškus iš eilės pelnė aikštelės šeimininkai, taip laimėdami sunkų, ilgą ir permainingą pirmąjį rungtynių setą (30:28).

Antrajame sete nuo pat pradžių į priekį šovė svečiai „Nutpa“ (5:9). Jie palaipsniui didino savo pranašumą ir seto eigoje įgijo ženklią pervsarą (12:18). Tiesa, nors „Sporto fėja“ atsitiesė ir netgi buvo sumažinę savo deficitą iki 2 taškų (19:21), sėkmingiau antrosios rungtynių dalies pabaigą žaidę „Nutpa“ išlygino rungtynių rezultatą (21:25).

Nors trečios rungtynių dalies startas atrodė, jog vėl žada nuožmią, bekompromisę kovą šiame sete (6:6), tačiau tuomet „Sporto fėja“ pelnė 8 taškus be atsako, taip visiškai perimdami iniciatyvą į savo rankas (14:6). Sėkmingo spurto dėka, anksti susikrautą pranašumą aikštelės šeimininkai išlaikė viso seto metu, bei taip laimėjo trečiąją mačo dalį rezultatu (25:15).

Ketvirtąjį rungtynių setą geriau pradėjo „Sporto fėja“ (7:3). Anksti įgytą pranašumą aikštelės šeimininkai išsaugojo ir setui įsibėgėjus (12:7); (14:10), bei persiritus į antrąją dalį (19:15). Nors svečiai pelnė 4 taškus be atsako ir išlygino rezultatą (19:19), „Sporto fėja“ dar kartą pabėgo į priekį ir atsidūrė per vieną tašką nuo pergalės (24:20). Kuomet atrodė, jog rungtynių baigtis, kaip ir aiški charakterį ir užsispyrimą pademonstravę „Nutpa“, ne tik 4 kartus iš eilės išsisaugojo nuo lemiamo rungtynių taško (24:24), bet ir laimėję nervų karą ketvirtajame sete perkėlė rungtynes į lemiamą susitikimo dalį (28:30).

Lemiame sete sėkmingo žaidimo bangos nepaleidę svečiai iš pat pradžių veržėsi į priekį (3:6); (4:7). Tačiau tuomet aikštelės šeimininkai sužaidė šaltakraujiškai, iš pradžių jie stabilizavo situaciją ir išlygino rezultatą (8:8), o tuomet laimėję atkarpą 6:1 dar kartą atsidūrė per tašką nuo pergalės (14:9). „Nutpa“ komandai antrą kartą jau nepavyko sukurti stebuklo, kaip ketvirtojo seto pabaigoje, bei taip „Sporto fėja“ iškovojo pirmąjį laimėjimą vyrų tinklinio lygoje (15:10).

Po rungtynių vienas iš „Sporto fėjos“ komandos žaidėjų sakė: Džiugu, kad pergale pradėjome naująjį vyrų tinklinio lygos sezoną su kuo ir sveikinu savo komandą. Tikiuosi ir viliuosi, kad šitas sezonas bus sėkmingas ir pergalingas mūsų komandai , o varžovams noriu padėkoti už sunkią ir bekompromisę kovą šiandien, bei palinkėti sėkmės ateities kovose.

Puslapis peržiūrėtas: 883

Komentarai