Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Alytaus Ultra vs Gargždų „Amber 2“ (1:3)

Alytaus Ultra namuose nusileido Gargždų “Amber Volley 2” rezultatu 1:3 (19:25, 25:21, 20:25, 27:29)

Alytaus Ultra namuose nusileido Gargždų “Amber Volley 2” rezultatu 1:3 (19:25, 25:21, 20:25, 27:29)

TOPsport Lietuvos vyrų čempionato B pogrupio rungtynėse Alytaus "Ultra” komanda priėmė svečius iš Gargždų “Amber Volley 2” tinklininkus. Rezultatu 3:1 pergalę šventė “Amber Volley 2” tinklininkai.

 Nuo pirmo seto pradžios svečių komanda įgijo 4 taškų pranašuma, Alytaus tinklininkai seto viduryje buvo prisiviję priešininkus, tačiau seto galą sėkmingiau sužaidė svečių komanda laimėdama rezultatu 19:25. 

Antrą setą Ultros tinklininkai išėjo jau kiek kitokios nuotaikos ir nuo pat pradžių išsiveržę į priekį 4 taškų persvara sugebėjo ją išlaikyti ir antrajį setą užbaigė 25:21 Ultros naudai. 

Trečiasis setas prasidėjo komandų žaidimu taškas į tašką, tačiau seto viduryje komandos pradėjo keisti ne kiek gražiais epizodais, bet savo pačių padarytomis klaidomis. Čia gale seto susiėmę Gargždų “Amber Volley 2” tinklininkai sugėbėjo laimėti 20:25.

 Ketvirtasis setas vėl prasidėjo svečiu ekipos spurtu į priekį 7:2 ir kaip jau atrodė, kad pergalė visai čia pat Ultros komanda susiėmė ir seto gale turėjo 3 taškų persvarą 24:21, bet čia pat alytiškiai ir pradėjo klysti, nepaduodami kamuolio ir priėmime, kuo pasinaudojo Amber tinklininkai ir sugebėjo iškrapštyti pergalė 27:29 

Po varžybų kalbintas buvo Gargždų “Amber Volley 2” komandos žaidžiantysis treneris Rokas Aukštakalnis:

 Norėčiau padėkoti alytiškiams už gerą kovą, ypač paskutiniame sete, kur jie turėjo 4 taškų persvarą ir atrodė, kad prireiks 5 seto, tačiau mums pavyko susikaupti, susitvarkėmė savo padavimą ir kažkaip pavyko laimėti minimaliu rezultatu. Varžovai mus ištikrųjų nustebino savo stipriu padavimu, kol mes negalėjome prisiimti kamuolio ir žaisti savo žaidimo, tai įtakojo, nes šiandien buvome be libero žaidėjo ir praretėjusia sudėtimi. Ačiū Alytuj už kovą.

Puslapis peržiūrėtas: 1096

Komentarai