Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KCSM – Kauno vilkai (3:1)

"Kauno Kolegija" įrodė savo pranašumą prieš "KCSM - Kauno Vilkus" (VIDEO)

 Rugsėjo 29 dieną, 17:30 val., Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje, susitiko Rudens "Sportturas" taurės 6x6 turnyro 2015 komandos "Kauno Kolegija" (šeimininkai) ir "KCSM - Kauno Vilkai" (svečiai). Rungtynės buvo labai atkaklios, abi komandos žaidė tikrai gana aukštame lygyje ir visai nedaug trūko, jog būtų žaidžiamas ir penktasis setas. Vis tik "Kauno Kolegija" svarbiausiais momentais rungtyniavo tiksliau ir iškovojo pelnytą pergalę, rezultatu 3:1.

Nors pirmąjį tašką rungtynėse pelnė svečiai, tačiau netrukus "Kauno Kolegija" atsakė net 6 taškais peiliui ir greitai pabėgo į priekį. "KCSM - Kauno Vilkai" suskubo paprašyti pertraukėlės ir nuo to momento skirtumas tarp ekipų ėmė tirpti, kol galiausiai intriga sugrįžo ir seto pabaiga buvo labai atkakli. Vis tik "Kauno Kolegija" sužaidė geriau, išlaikė turimą nors ir menką pranašumą, bei laimėjo setą 25:23.

Antrojo seto pradžioje abi komandos tiesiog nesustodamos klydo. Ilgą laiką taškai renkami buvo tik po nesėkmingų atakų, o žaidėjai servuodavo ypač prastai, kamuolys dažnai nulėkdavo toli už aikštelės ribų. Bet ir vėl žaidimas vyko lygiai, o komandos įrodinėjo, jog yra vertos viena kitos. Seto pabaigoje "KCSM - Kauno Vilkai" sugebėjo pademonstruoti puikų puolimą ir galingiais smūgiais susikūrė pranašumą kurį išlaikė iki galo ir laimėjo rezultatu 18:25.

Trečiojo seto metus vėl viskas pasikeitė. Dabar jau "Kauno Kolegija" sugebėjo perimti iniciatyvą ir setui įpusėjus jų pranašumas ėmė sparčiai augti. Skirtumas netrukus pasiekė net 10 taškų ribą ir bene lengviausia pergalė šį vakarą jau buvo šeimininkų rankose 25:15.

Lemiamas buvo ketvirtasis setas, kurio metu ir vėl buvo galima stebėti lygų ir gražų abiejų ekipų žaidimą. Nei viena komanda neketino nusileisti, bet svarbiausiomis akimirkomis jaunųjų "KCSM - Kauno Vilkai" tinklininkų rankos ėmė drebėti. Skirtumas išaugo šeimininkų naudai, bet svečiai surado jėgų paskutiniam spurtui. Seto pabaigoje dar sugrįžo nedidelė intriga, bet svečiai rungtynių išgelbėti nebesugebėjo. Setas baigėsi rezultatu 25:22.

"Kauno Kolegija": M.Samuilis 14, K.Naujalis 14, J.Laurinavičius 11, L.Dambrauskas 26 rez. perdavimai.

"KCSM - Kauno Vilkai": K.Dyžas 15, V.Audickas 6, M.Gargasas 6 (22 rez. perdavimai)

Rungtynių video. I setas.

Puslapis peržiūrėtas: 39733

Komentarai