Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ Viktorija“ vs Bellona (3:1)

KSM „Startas ‒ Viktorija“ žengia tolyn be pralaimėjimų dailiojoje moterų lygoje

KSM „Startas ‒ Viktorija“ žengia tolyn be pralaimėjimų dailiojoje moterų lygoje

Šiandien, gruodžio 5 d. dailiojoje moterų lygoje susirungė dvi dar pralaimėjimo nepatyrusios komandos: KSM „Startas ‒ Viktorija“ su Bellona. Pastarajai teko pripažinti sporto mokyklos auklėtinių pranašumą keturių setų kovoje rezultatu 3:1.

Visų rungtynių metu matėsi apylygės priešininkių jėgos ir didelis komandų noras laimėti. Už kiekvieną praleistą tašką varžovės viena kitai atsakydavo tašku atgal, tačiau mažesnis KSM „Startas ‒ Viktorija“ žaidėjų klaidų skaičius, prastesnis Bellona komandos padavimų priėmimo procentas galų gale lėmė KSM „Startas ‒ Viktorija“ merginų pergalę.

Trečiajame sete trenerė Jolita Kontvainienė teigė, kad jos auklėtinės prarado save, išsimušė iš vėžių, o tai kainavo vienintelio seto šiose rungtynėse pralaimėjimą rezultatu 19:25. Bet merginos laiku sugebėjo susiimti, grįžti į save ir nugalėti paskutinįjį setą rezultatu 25:18, ir taip užbaigti varžybas.

Po rungtynių komandos trenerė toliau dalinosi emocijomis: „Labai džiaugiuosi savo mergaitėmis, nuostabus žaidimas, matėsi kaip kovojo už kiekvieną aikštės plotelį, kaip aukojosi. Puiki kova“

Puslapis peržiūrėtas: 2080

Komentarai