Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs TK „Indigo“ (1:3)

TK „Indigo“ švenčia pergalę svečiuose

TK „Indigo“ švenčia pergalę svečiuose

Šiandien, vasario 2 dieną "Dailiojoje" moterų lygoje susitiko LSMU su TK "Indigo". 4 setų rungtynės baigėsi svečių pergale 1:3.

Pirmojo seto pradžioje TK „Indigo“ komanda dramatiškai žengė į priekį, pelnydama 12 taškų be atsako. Didžiąją seto dalį laikėsi bent 10 taškų skirtumas tarp komandų, kas nesuteikė jokios vilties LSMU merginoms laimėti šį setą.

Antrajame sete LSMU merginos savyje atrado daugiau jėgų pakovoti. Trumpam joms net pavyko išsiveržti į priekį - 4:3, tačiau į šį išsiveržimą svečių komanda atsakė 7 taškais, rezultatą persverdama savo pusėn - 4:10. Nors salės šeimininkės ir stengėsi vytis - 8:10, 9:11, to nepakako ir setas užsibaigė identišku rezultatu kaip ir pirmasis - 17:25.

Pasiduoti nenorinčios LSMU merginos sukaupė savo ryžtą ir jį pademonstravo trečiojo seto metu. Pradžia šeimininkėms neatrodė daug ką žadanti. TK „Indigo“ kaip ir visų iki šiol vykusių rungtynių metu rinko taškus be vargo - 6:1, 8:3, tačiau pelnius 11 tašką sėkmė nuo jų nusisuko, LSMU merginoms pavyko surinkti 7 taškus iš eilės ir pirmą kartą šiame sete išsiveržti į priekį -13:12. Universiteto merginos supratusios, kad gali laimėti, šios minties nepaleido. Nors ir seto antroje pusėje svečių komandai pavyko prisivyti 18:18, jėgų aplenkti neužteko ir LSMU komanda galėjo džiaugti vieninteliu šiose varžybose laimėtu setu 25:20.

Paskutiniame sete atrodė, kad LSMU merginos nusiteikusios dominuoti. Nors ir sėkmingai pradėjo setą 4:1, TK „Indigo“ komanda nebenorėjo pakartoti trečiojo seto scenarijaus ir išsiveržė į priekį pelnydama 7 taškus iš eilės 4:8. Šį kartą LSMU merginoms prisivyti svečių nebepavyko. Setas baigėsi rezultatu 18:25.

Puslapis peržiūrėtas: 3267

Komentarai