Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technologijos universitetas vs Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VilniusTech) (3:0)

NSTL Merginų lygoje Kauno technologijos universitetas šventė pergalę prieš VilniusTech

NSTL Merginų lygoje Kauno technologijos universitetas šventė pergalę prieš VilniusTech

Šiandien, Gruodžio 5 d., NSTL moterų lygoje susitiko Kauno Technologijos Universitetas savo namų arenoje priėmė viešnias iš sostinės Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas (Vilniaus Tech) ir po trijų setų kovos pergalę šventė šeimininkės, rezultatu 3:0 (25:7, 25:18, 25:19).

Jau nuo pat pirmojo seto KTU merginos uždominavo prieš varžoves ir net nedavė pagalvoti apie pergalę. Galinti padavimai, eisai ir atakos leido atsiplėšti ir viešnioms pavyko surinkti tik 7 taškus.

Antrame sete vilnietės pradėjo geriau žaisti ir po kelių atliktų iš eilės padavimų išsiveržė į priekį, tačiau vėliau kaunietės greitai atstatė santykį ir laimėjo pergalę ir antrame sete. 

Trečiame sete vyko panašus scenarijus kaip antrame sete, svečių komanda kiek geriau pradėjo pradžia paskui krito į duobę iš kurios neišsikapstė. KTU merginos galutinai įrodė savo pranašumą ir iškovojo antrąją pergalę, turnyrinėje lentelėje užlipdama ant aukščiausio laiptelio, tuo tarpu vilnietėms tai buvo antrasis pralaimėjimas ir joms kolkas tenka tenkintis paskutiniąja vieta.

Nugalėtojų gretose geriausiai sužaidė Vaiva Valionytė 12 taškų, ir Viktorija Mišeikytė 10 taškų.

Pralaimėjusioms Aida Krivelytė ir Ugnė Budėnaitė pelnė po 5 taškus.

Po pergalės pakalbinta buvo KTU komandos trenerė - Audronė Jakupkienė.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie varžybas?

Džiaugiuosi namie iškovota pergale. Emocijos yra teigiamos ir su kiekvienom varžybom demonstruojame vis geresnį žaidimą. Jaučiasi ir prisijungusių žaidėjų, kurios žaidžia Baltijos lygoje efektas. Dėkoju žaidėjom, kad laimėjo varžybas ir nereikėjo nervuotis varžybų metu.

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 2977

Komentarai