Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs Kauno kolegija (3:0)

Užtikrinta „Rio Arena“ pergalė prieš „Kauno kolegiją“

Užtikrinta „Rio Arena“ pergalė prieš „Kauno kolegiją“

 

Lapkričio 2d. 18:30 val. Kauno Centro sporto mokyklos salėje įvyko aukščiausios A lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko "Rio Arena" (šeimininkai) ir atvykę svečiai "Kauno kolegijos" vaikinų ekipa. Po trijų setų kovos pergalę iškovojo "Rio Arena". Rezultatas - 3:0 

Pirmasis setas prasidėjo lygiosiomis. Tiek "Rio Arenos" , tiek "Kauno kolegijos" komandos kovojo taškas į tašką. (2:2) (4:4) (6:8). Tačiau V.Lekavičiaus puolimų dėka šeimininkams pavyko išsiveržti į priekį. (6:13) "Kauno kolegija" bandė pasivyti varžovus ,tačiau jiems pritrūko susikaupimo gynyboje. Setas baigėsi užtikrinta šeimininkų pergale - 25:15. (1:0)

Antrojo seto metu "Rio Arena" ,spurtavusi 6 taškais ,jau pradžioje įsiveržė į priekį (1:7).  Nors "Kauno kolegijos" žaidėjai M.Samuilis ir R.Sirtautas savo atakomis bandė lyginti rezultatą (4:10) (8:14) ,tačiau jiems taip ir nepavyko iki seto galo persvaros paimti į savo pusę. Seto baigtis - 25:16 (2:0)

Trečiojo seto metu užvirė apylygė kova. "Kauno kolegija" suėmė save į rankas ir nebežadėjo taip lengvai pasiduoti. (9:6) (9:9) (11:13). Abi komandos rodė savuosius komandinius sugebėjimus,statė sienas, rengė rezultatyvias atakas. Iki pat seto galo buvo didelė intriga kuri komanda sugebės išplėšti pergalę,nes "Kauno kolegija" šeimininkus sugebėjo pasivyti rezultatu (22:23). Bet visgi susikaupus "Rio Arenos" komandai pavyko perimti varžybų vairą į savo rankas ir seta užbaigti pergale rezultatu - 22:25 (3:0) 

Po varžybų "Rio Arenos" žaidėjas J.Laurinavičius paklaustas kaip apibūdintų šiandienos varžybas ,teigė: "Ruošiamės Lietuvos čempionatui,šiandien kiek netikėtai gavome žaisti.Dar darome nemažai techninio broko,bet tikiuosi tai pagerinsim. O šiam kartui pergalė yra pergalė". Taip pat buvo pakalbintas ir "Kauno kolegijos" žaidėjas R.Sirtautas ,jis padėkojo varžovams už smagią kovą ir komentavo "Šiandien teko žaisti be libero,todėl turėjome didelių problemų su priėmimu,nesusikūrėme progų atakuojant. Epizodais gan neblogai pavyko apsiginti prie tinklo,tačiau prišininkų stiprūs smūgiai dažniausiai ėjo "kiaurai" mūsų užtvaras. Žaidėme nusiteikę kovingai ir bandysime taisyti klaidas gerinant žaidimą kitose susitikimuose". 

Puslapis peržiūrėtas: 4334

Komentarai