Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs RIO Arena (1:3)

,,Rio Arena“ nugalėjo ,,Kauno TPMC“ ekipą ir džiaugėsi aukso medaliais

,,Rio Arena“ nugalėjo ,,Kauno TPMC“ ekipą ir džiaugėsi aukso medaliais

Spalio 30d. 20 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 2017 Didysis finalas. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Kauno TPMC" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,Rio Arena". Po intriguojančios keturių setų kovos pirmąja vieta ir aukso medaliais džiaugėsi ,,Rio Arena" - 1:3.

Pirmojo seto pradžia buvo palankesnė ,,Kauno TPMC" ekipai. Jie nuo seto pradžios ėmė rodyti gražų komandinį žaidimą ir atakuoti priešininkus. Tačiau tai truko neilga - ,,Rio Arena" nieko nelaukdama atsakė tuo pačiu ir išlygino rezultatą (15:15). Svečiai įgavę pagreitį toliau rengė rezultatyvias atakas, palikdami savo priešininkus užnugaryje. Setas baigėsi ,,Rio Arenos" pranašumu - 20:25 (0:1).

Antrajame sete vyko apylygė kova. Viso seto metu nebuvo aiškaus lyderio. Jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pasivydavo. Abi ekipos rodė savuosius komandinius žaidimus, statė sienas, ,,Rio Arena" ne kartą eisavo. Taip taškas po taško komandos priartėjo prie pabaigos ir minimaliu skirtumu pergalę iškovojo aikštelės šeiminikai - ,,Kauno TPMC" ekipa - 25:23 (1:1).

Trečiojo seto metu iškart iniciatyvos ėmėsi ,,Rio Arena" (6:12). Svečiai sukaupė jėgas ir nesiruošė lengvai pasiduoti. ,,Kauno TPMC" ekipai sekėsi kiek sunkiau tiek gynyboje, tiek puolime. Todėl ,,Rio Arena" buvo negailestinga ir iki pat seto pabaigos laikė savo pranašumą. Seto rezultatas - 16:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje vyko lygi kova. Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai (9:9). Tačiau po truputį į priekį ėmė veržtis ,,Rio Arena". Jie savo komandiniu žaidimu rezultatyviai atakavo priešininkus ir ryžtingai kovojo dėl pirmosios vietos. Žinoma, ,,Kauno TPMC" ekipa nesėdėjo rankų sudėjusi ir taip pat stengėsi dėl kiekvieno taško. Tačiau šiandien stipresnė buvo ,,Rio Arenos" komanda. Jiems ir atiteko pergalė - 18:25 (1:3).

,,Rio Arena" tapo Rudens ,,Sportturas" taurės 2017 nugalėtoja, o ,,Kauno TPMC" ekipa džiaugėsi užimta antrąja vieta. Sveikinimai komandoms!

Po varžybų kalbintas ,,Kauno TPMC" kapitonas Eduardas Norkus komentavo: ,,Šiandien degėm ir perdegėm. Atsirado įtampa, pradėjom nebepriimti kamuolių, o varžovai kaip važiavo savo rimtu taip ir važiavo."

O ,,Rio Arenos" kapitonas Darius Baltrušaitis teigė, jog džiaugiasi pergale: ,,Buvo labai sunku, labai pavargom, bet labai džiaugemės, labai norėjom laimėt šiandien."

Puslapis peržiūrėtas: 3968

Komentarai