Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Marito (0:3)

„Marito“ be vargo įveikė „LSU“ ekipą

„Marito“ be vargo įveikė „LSU“ ekipą

 Lapkričio 6d. 20:30 val. LSU sporto salėje įvyko aukščiausios "A" lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko "LSU" (šeimininkai) ir atvykę svečiai - "Marito" vaikinų ekipa. Po trijų setų kovos pergalę iškovojo "Marito", rezultatu - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo lygiosiomis. Tiek "LSU" , tiek "Marito" komandos kovojo taškas į tašką (4:5); (6:8). Tačiau A.Zubvičiaus puikių perdavimų komandos draugams dėka, svečiams pavyko išsiveržti į priekį (9:20) Kad ir kaip šeimininkai bandė pasivyti varžovus, tačiau jiems pritrūko susikaupimo tiek gynyboje, tiek puolime. Setas baigėsi užtikrinta "Marito" ekipos pergale - 12:25. (0:1).

Antrojo seto metu vėl užvirė apylygė kova. "LSU" ekipa suėmė save į rankas ir nebežadėjo taip lengvai pasiduoti (10:12); (14:16). Abi komandos rodė savuosius komandinius sugebėjimus, statė užtvaras, rengė rezultatyvias atakas. Iki pat seto galo, buvo neaišku kuri komanda sugebės išplėšti pergalę, nes "LSU" svečius sugebėjo pasivyti rezultatu (18:22). Bet visgi susikaupus "Marito" komandai pavyko perimti varžybų vairą į savo rankas ir seta užbaigti pergale, rezultatu - 19:25 (0:2).

Trečiasis setas beliko kaip formalumas. Svečių ekipos vaikinai smaginosi žaisdami prie tinklo ir npalikdavo net menkiausių vilčių "LSU" ekipai (6:15). Nors šeimininkų žaidėjas A.Kasparavičius savo atakomis bandė vytis varžovus, tačiau pastangos buvo bevaisės. Seto ir šios dienos rungtynių baigtis - 10:25 (0:3).

Po rungtynių kalbintas "Marito" ekipos treneris V.Lauraitis, sakė: "Buvo pirmos rungtynės. Visada sezono atidarymas laukiamas, tačiau žaidėme labai prastai. Kadangi žmonės gali žaisti, potencijos turi visi, bet labai mažai treniruojamės. Galbūt palaipsniui formą įgausime".

Puslapis peržiūrėtas: 4567

Komentarai