Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BOOOM! vs ASU (1:3)

,,ASU“ džiaugėsi pergale prieš ,,BOOOM“ ekipą

,,ASU“ džiaugėsi pergale prieš ,,BOOOM“ ekipą

Lapkričio 5d. 18:30 val., Aleksandro Stulginskio universitete įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,BOOOM" (šeimininkai) ir ,,ASU" (svečiai) ekipos. Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,ASU" ekipa, rezultatu - 1:3 (24:26; 21:25; 25:22; 22:25).

Pirmasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis (7:6). Abi komandos rodė didelį norą laimėti. Tačiau netrukus jėgą ėmė rodyti ,,ASU" ekipa, jie spurtavo dešimties taškų atkarpa ir šiek tiek atsiplėšė nuo savo varžovų (13:17). Abi ekipos darė namažai klaidų, bet nepaisant to kovojo dėl kiekvieno taško. Iki pat seto pabaigos nebuvo aiškaus lyderio, bet viskas išsisprendė su paskutiniais taškais - pergalė atiteko ,,ASU" ekipai. Seto baigtis - 24:26 (0:1).

Antrąjame sete kartojosi panaši situacija kaip ir prieš tai buvusiame. Komandos atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško (10:10), tačiau į priekį labiau ėmė veržtis ,,ASU" ekipa. Rezultatyviai keldamas kamuolius Alfonsas Kazlauskas, o Domas Albavičius juos versdamas taškais vedė savo ekipą pergalės link. ,,ASU" išlaikė savo pranašumą iki pat seto pabaigos ir vėl džiaugėsi pergale - 21:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje vėl vyko apylygė kova. Ekipos rodė komandinius žaidimus, darė mažiau klaidų nei prieš tai buvusiuose setuose. Šiame sete didesnį ryžtą laimėti ėmė rodyti ,,BOOOM" ekipa. Jie suskaupė ir rengė rezultatyvias atakas, išsiveržę į priekį, savo pranašumo nepaleido ir galiausiai džiaugėsi seto pergale - 25:22 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje geriau sekėsi ,,BOOOM" ekipai. Jie iki seto vidurio nepaleido savo pranašumo, tačiau setui artėjant prie pabaigos ,,ASU" ekipa suėmė save į rankas ir išlygino rezultatą (19:19). Nebuvo galima nuspėti kam atiteks seto pergalė, tačiau po kelių rezultatyvių atakų buvo aišku, kad šiandienos pergale gali džiaugtis ,,ASU" ekipa - 22:25 (1:3).

Po varžybų kalbintas ,,ASU" komandos kapitonas Mantas Vaivada dėkojo varžovams už varžybas ir komentavo: ,,Pirmos varžybos, komanda naujai susidariusi. Seniau žaidėm B lygoj, bet dabar esam susilpnėję, gal atsipalaiduojam kartais, bet stengiamės žaisti kuo geriau." Na, o ,,BOOOM" komandos žaidėjai vieningai kalbėjo: ,,Mūsų pagrindinė bėda yra neišprovokuotos klaidos. Varžovai buvo stiprūs, bet matosi, kad irgi dar nesusižaidę, tiek mums, tiek jiems reikia patobulėt, tą ateity ir žadam daryti."

Puslapis peržiūrėtas: 4447

Komentarai