Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs KTU (3:0)

„Rio Arena“ palaužė „KTU“

„Rio Arena“ palaužė „KTU“

Lapkričio 7 d. 18:00 val. įvyko aukščiausios A lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai "Rio Arena" ir svečių teisėmis atvykę "KTU" tinklininkai. Po trumpos trijų setų kovos pergalę šventė šeimininkų ekipa, rezultatu - 3:0. 

Pirmąjį setą "Rio Arenos' ekipa pradėjo užtikrintai (10:4). "KTU" komandai mažai padėjo tiek vienas kito drąsinimai susiimti, tiek pastangos priimant kamuolius ar stengiantis suorganizuoti atakas (16:10). Setui artėjant į pabaigą svečiai, rodos, pradėjo bandyti įvairiausias taktikas, tačiau jos nepadėjo, šeimininkų komanda į savo taškų sumą pridėjo dar aštuonis taškus ir užtikrintai baigė setą. Rezultatas - 25:12 (1:0). 

Antrasis setas prasidėjo apylygiu žaidimu. Tiek "KTU" komanda, tiek "Rio Arenos" komanda žaidė taškas į tašką (1:3 ; 3:4 ; 7:9). Tačiau šeimininkai jau netrukus spurtavo 7 taškais ir vėl įsiveržė į priekį (16:12). "Rio Arenos"  komandai šiandien labiausiai padėjo ir ryškiausiai išsiskyrę puolėjai J.Laurinavičius ir V.Lekavičius, kadangi jie rengė sėkmingas atakas prieš kurias negalėjo atsilaikyti "KTU" ekipa. Nors šį setą svečių komanda ir bandė priešintis (22:18), vis dėl to ir šis setas baigėsi šeimininkų naudai, rezultatu - 25:18 (2:0). 

Nuo pat trečiojo seto pradžios svečiams ir toliau nepavyko sustabdyti "Rio Arenos" ekipos proveržio (6:2). Šeimininkai žaidė komandinį žaidimą, stengėsi dėl kiekvieno kamuolio, o svečiai visiškai palūžę nesugebėjo niekaip susikaupti ir pelnyti taškų ne tik iš varžovų klaidų. Galiausiai svečiams niekaip nepavyko pasivyti "Rio Arenos" ekipos ir jie turėjo pripažinti šeimininkų komandos pergalę šios dienos rungtynėse. Seto baigtis - 25:22 (3:0). 

Po rungtynių "Rio Arenos" žaidėjas R.Beržinis komentavo: " Šiandien rungtynėse buvome pranašesni už varžovus beveik visuose aspektuose. Varžovams sunkiai sekėsi prisiimti kamuolį ir atakuoti. Mes puikiai statėme užtvaras ir gynėmis, ko pasekoje pavyko užpulti "KTU" komandą . Tai tiek šiam kartui. " 

Puslapis peržiūrėtas: 4307

Komentarai