Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Cukrainis (3:2)

,,LSMU“ nugalėjo ,,Cukrainį“

,,LSMU“ nugalėjo ,,Cukrainį“

Lapkričio 2 d. 19:00 val. įvyko rudens Dailiosios lygos varžybos. LSMU VA sporto rūmuose susitiko ,,LSMU" (šeimininkės) ir svečių teisėmis atvukusios ,,Cukrainis". Po ilgos 5 setų kovos pergalę iškovojo aikštelės šeimininkės, rezultatu – 3:2.


Nuo pat pirmojo seto pradžios dailiosios lygos komandos varžėsi dėl pelnytų taškų. Vos vienai komandai įsiveržus į priekį, varžovių komanda pasivydavo ir bandė išlyginti rezultatą (15:18; 21:22). Nors aikštelės šeimininkės rodė gražų komandinį žaidimą ir žaidė užtikrintai, visgi ,,Cukrainis" neleido savo priešininkėms laimėti pirmojo seto. Jo baigtis - 24:26 (0:1).


Antrajame sete ,,Cukrainio" merginos dar labiau pasistengė ir rinkte rinko taškus. ,,LSMU’’ merginų komandą taškų persvara lenkė dvigubu skirtumu (14:6; 20:9). Nors ir šeimininkės bandė atremti savo priešininkes, tačiau nesėkmingai. ,,LSMU" klydo dvigubai daugiau nei jų priešininkės. ,,Cukrainis" išlaikė persvarą iki pat mačo pabaigos ir laimėjo antrąjį setą rezultatu - 25:13 (0:2).


Trečiąjame sete, po nesėkmingų pralaimėjimų, žaidimą perėmė į savo rankas,,LSMU’’ merginų komanda. Seto viduryje aikštelės šeimininkės turėjo jau dvigubą taškų pranašumą (12:6). Nors komanda ,,Cukrainis’’ bandė išlyginti rezultatą ir pasivyti varžoves, tačiau trečiąjį setą laimėjo ,,LSMU’’ merginos. Rezultatas - 25:18 (1:2).
 

Ketvirtąjame sete ,,LSMU’’ komanda dar labiau sutelkė savo dėmesį į žaidimą ir pačiame seto viduryje savo varžoves lenkė net tris kartus (15:5). Merginos ėmė žaisti užtikrinčiau nei varžybų pradžioje, rodė savo komandinį žaidimą ir rengdamos rezultatyvias atakas ketvirtąjame sete įveikė priešininkes - 25:19 (2:2).


Lemiamas penktasis setas buvo labai įtemptas. Abi komandos ,,LSMU’’ ir ,,Cukrainis’’ žaidė taškas į tašką, buvo sunku nuspėti kas laimės, abi komandos nenusileido viena kitai. Tačiau setui artėjant prie pabaigos ,,LSMU" merginų komanda ėmė rodyti kas yra aikštelės šeimininkės ir surengusios kelias rezultatyvias atakas užbaigė setą savo pergale - 15:9 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 4303

Komentarai