Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kėdainių „Laumetris“ vs KSM Startas ‒ RIO Arena (0:3)

„KSM Startas ‒ RIO arena“ namuose įveikė Kėdainių „Laumetrį“

„KSM Startas ‒ RIO arena“ namuose įveikė Kėdainių „Laumetrį“

Sausio 18 d. 18:45 val. Kauno centro sporto mokyklos salėje vyko „A“ lygos rungtynės tarp „KSM Startas - RIO arena“ ir Kėdainių „Laumetrio“ ekipų. Po trijų setų atkaklios kovos svečiams iš Kėdainių teko pripažinti šeimininkų pranašumą rezultatu 0:3 (24:26; 23:25; 21:25).

Nuo pirmųjų rungtynių minučių abi komandos žengė koja kojon ir taškų lentelėje žygiavo lygiagrečiai. Kauniečiams sunkiai sekėsi susitvarkyti su varžovų puolimu, todėl pirmojo seto pabaigoje „Laumetris“ pirmavo rezultatu 23:21. Ir nors atrodė, kad seto pergalė svečių rankose, kelios klaidos bei koncentruotas KSM Starto ekipos žaidimas salės šeimininkams padėjo sužaisti puikią atkarpą ir setą laimėti rezultatu 26:24.

Antrajame sete kauniečiams pavyko organizuoti tikslias atakas bei daryti mažai savo klaidų, todėl seto viduryje šeimininkai pirmavo rezultatu 17:11. Kaip bebūtų, situacija pasikeitė, kai „Laumetrio“ žaidėjai susikaupė ir pademonstravę profesionalų žaidimą pelnė 6 taškus iš eilės ir išlygino rezultatą. Nuo čia rungtynėse įsivyravo įtampa ir abi komandos žaidė taškas į tašką, tačiau pabaigoje vėl labiau pasisekė kauniečiams, kurie setą sugebėjo laimėti rezultatu 25:23.

Trečiajame sete nuo pat pradžių vyko apylygis žaidimas ir tik pačioje pabaigoje, svečiams laimint 21:20, „KSM Startas - RIO arena“ spurtavo, pelnė 5 taškus iš eilės ir trečiąjį setą bei rungtynes užbaigė pergale - 25:21 (3:0).

Nugalėtojų komandos žaidėjas Aronas Kuliešius po rungtynių teigė, jog nors ir laimėjo rungtynes, patys pridarė per daug bereikalingų klaidų ir nepadavė daug padavimų. „Mūsų komandoje daug traumuotų žmonių, todėl daugelis žaidėjų žaidė ne savo pozicijose, kas buvo pakankamai sudėtinga.“

Puslapis peržiūrėtas: 3908

Komentarai