Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Vitameda (3:2)

,,Kauno TPMC“ pusfinalyje įveikė ,,Vitamedos“ ekipą

,,Kauno TPMC“ pusfinalyje įveikė ,,Vitamedos“ ekipą

Spalio 25d., 18:30 val, Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 2017 pusfinalis. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Kauno TPMC" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vitamedos" ekipa. Po nuožmios, penkiųsetų kovos pergale džiaugėsi ,,Kauno TPMC" vaikinai - 3:2.

Pirmasis setas buvo nenuspėjamas. Jau nuo pat jo pradžios užvirė arši kova - komandos žaidė taškas į tašką (8:8; 17:17). Nei viena ekipa nenorėjo nusileisti, todėl viso žaidimo metu rezultatas buvo lygus. Abi komandos rodė gražius komandinius žaidimus ir rengė rezultatyvias atakas. Tačiau seto pabaigoje lemtingus taškus pelnė ,,Kauno TPMC" ekipa - jie ir džiaugėsi seto pergale - 25:22 (1:0).

Prasidėjus antrąjam setui, ,,Vitameda" ekipa į aikštelę grįžo užsispyrusi ir rimtai nusiteikusi. Jie nieko nelaukę ėmė rodyti komandinį žaidimą, atakuoti priešininkus (4:9; 9:14). Žinoma, ,,Kauno TPMC" ekipa nesėdėjo rankų sudėjusi ir taip pat rinko taškus, tačiau jiems pritrūko užsispyrimo. Vaikinai klydo daugiau kartų, o tuo pasinaudoję svečiai, iki pat seto pabaigos laikė savo pranašumą. Setas baigėsi ,,Vitamedos" naudai - 17:25 (1:1).

Prasidėjus trečiajam setui rungtynių vairą į savo rankas perėmė aikštelės šeimininkai (8:3; 17:10). Po antrojo seto pralaimėjimo vaikinai drąsiai ir užtikrintai pelnė taškus, palikdami savo varžovus už savęs. ,,Vitamedos" ekipai sekėsi sunkiau, jie prarado savo komandinį žaidimą, todėl nieko nelaukusi ,,Kauno TPMC" ekipa spurtuodama išsiveržė į priekį ir užbaigė setą savo pergale - 25:14 (2:1).

Nuo pat ketvirtojo seto pradžios užvirė arši kova. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai ir kovojo dėl kiekvieno taško (15:15). Vėliau labai skausmingą piršto traumą gavo "Vitamedos" žaidėjas Albertas Antonas, tačiau jam pasikeitus tai nesutrukdė "Vitamedai" perimti žaidimo kontrolę. Komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis (16:20; 22:20). Iki seto pabaigos nebuvo aišku, kam atiteks pergalė, tačiau lemiamus taškus pelnė ,,Vitamedos" ekipa ir išplėšė ketvirtojo seto pergalę - 25:27 (2:2).

Penktojo seto metu pradžia buvo palanki abiems ekipoms. Žaidimas vyko taškas į tašką, kol ,,Kauno TPMC" ekipa nesuėmė savęs į rankas. Vaikinai setą užbaigė savo spurtu ir džiaugėsi iškovoję pusfinalio pergalę - 15:7 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 4921

Komentarai