Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BrainStorm vs Smūgis (1:3)

,,Brainstorm'' namuose nusileido ,,Smūgis'' komandai

,,Brainstorm'' namuose nusileido ,,Smūgis'' komandai

 Kovo 7 dieną, 20:00 val., Kauno statybininkų rengimo centro sproto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Brainstorm" ir svečių ,,Smūgis“. Didesnį pranašumą turėjusi svečių komanda laimėjo žaidimą rezultatu 1:3.


Pirmasis setas prasidėjo svečių pelnytu tašku, iš po kurio sekė ir šeimininkų pelnytas taškas. Kova atrodė lygi ir begalinė (13:12). Antroje seto dalyje rezultatas buvo išlaikytas lygus (24:24). Labiau pasiruošę Brainstorm komandos nariai sugebėjo palaužti Smūgio komandos narius ir užbaigti setą rezultatu – 26:24 (1:0).


Antrajame sete situacija pasikeitė. Smūgio komanda po truputį lipdama į viršų paliko varžovų komandą be galimybės juos pavyti (8:15). Antoje seto dalyje, kaip ir pirmoje, viskas vyko pagal Smūgio sudarytą planą. Taškų skirtumas didėjo (16:22). Svečiai sugebėjo antrąjį setą laimėti rezultatu – 18:25 (1:1).


Trečiasis setas buvo skausmingas šeimininkų ekipai. Nuo pat kėlinio pradžios Smūgio komandos nariai triuškinančiai išsiveržė į priekį (5:13). Nieko nebegalėjusi padaryti Brainstorm komanda atidavė pergalę svečiams rezultatu – 14:25 (1:2).

Ketvirtasis setas prasidėjo brainstorm pelnytu tašku. Norėdami išlyginti rezultatą, Brainstorm vaikinai atidave visas savo jėgas. Atsilikti nenorėjo ir Smūgio komanda (13:13). Antroje seto dalyje rezultatas išliko apylygis (21:23). Žaidimo pabaigoje šiek tiek intrigos paliko Brainstorm rezultato išlyginimas (24:24). Kova prasidėjo iš naujo. Tačiau fortūna buvo atsisukusi į Smūgio komandą ir lemiamas setas buvo užbaigtas rezultatu – 24:26 (1:3)

Po varžybų komandos narys S.Navasaitis pasakė: ,,Puikios varžybos, smagu laimėti prieš stiprią komandą. Atėjome nusiteikę pasiekti gerą savo žaidimo kokybę. Džiaugiuosi, kad visa komanda buvo nusiteikusi žaisti. Noriu pagirti varžovus dėl nuostabaus jų žaidimo, aukojimosi dėl kiekvieno kamuolio, kiekvieno taško. Jie rodo pavyzdį kaip kiekvienas tinklininkas turėtų dirbti. Mūsų žaidimuose intriga išlieka, laukia lemiamos varžybos."

Puslapis peržiūrėtas: 3747

Komentarai