Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs Kėdainių „Laumetris“ (3:0)

"Marito" be didelio vargo įveikė Kėdainių "Laumetrį"

"Marito" be didelio vargo įveikė Kėdainių "Laumetrį"

 Sausio 28 dieną, 18:45 val., Lozoraičio mokyklos sporto salėje, susitiko "A" lygos komandos "Marito" (šeimininkai) ir Kėdainių "Laumetris" (svečiai). Nors pirmasis setas vyko labai lygiai ir atkakliai, tačiau jau netrukus svečiai pajuto "Marito" jėgą. Antrame ir trečiame sete šeimininkai visiškai dominavo aikštelėje ir varžovus įveikė tiesiog triuškinamai laimėdami likusius setus. Rungtynės baigės rezultatu 3:0.

Rungtynių pradžia buvo labai atkakli ir net neatrodė, jog vienos iš ekipų netrukus lauks sutriuškinimas. Abi komandos nepasižymėjo labai tiksliomis atakomis, žaidėjai dažnai klydo, bet tuo pačiu netrūko ir gražių epizodų. Lygi kova tęsėsi iki seto pabaigos ir tuomet "Marito" komanda varžovus įveikė labai galingais kamuolio servavimais, jų pranašumas paskutinėmis atakomis išaugo ir to pakako pirmąjai pergalei pasiekti 25:21.

Antrame sete Kėdainių "Laumetris" atrodė tarsi visiškai kita komanda, žaidėjai labai dažnai klydo, o "Marito" komanda tolo taip sparčiai, kad svečiai nespėjo net pastebėti, kaip jų deficitas pasiekė 10 taškų ribą (15:5). "Marito" jau puikiai suprato, kad šiandien varžovas yra silpnesnis ir galingai finišavę pasiekė antrąją pergalę, rezultatu 25:10.

Trečiame sete šeimininkai startavo dar galingiau, dabar "Marito" komandos pranašumas augo nesulaikomai ir vienu metu atrodė, kad Kėdainių "Laumetris" setą baigs vos su keliais taškeliais (13:2), vis tik vėliau šeimininkai kiek atsipalaidavo, bet ir dabar pergalė buvo daugiau nei užtikrinta 25:11.

Voldemaras Lauraitis ("Marito"): "dabar komanda yra tik po fizinio pasiruošimo ir su kamuoliu dirbame mažai, beto trūko keleto žaidėjų. Vis tik lengvą pergalę nulėmė komandų pajėgumo skirtumas".

"Marito": S.Narvydas 10, M.Mikalauskas 9, R.Stašionis 6, A.Zubavičius 25 rez. perdavimai.

Kėdainių "Laumetris": M.Kažukauskas 4, M.Kielius 2, T.Putna 2.

Puslapis peržiūrėtas: 774

Komentarai