Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – 2 vs Vitameda (0:3)

,,KCSM-2“ nepavyko įveikti ,,Vitamedos“

,,KCSM-2“ nepavyko įveikti ,,Vitamedos“

Vasario 10 d., 19:00 val., Kauno Centro sporto mokyklos salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,KCSM-2“ ir svečių ,,Vitameda“. Svečių komanda įveikė priešininkus rezultatu 0:3.


Prasidėjus pirmajam setui į priekį išsiveržė šeimininkai, o svečių aikštelės pusėje jautėsi pasimetimas. Rezultatui esant 11:6 svečiai dar nebuvo surengę nei vienos rezultatyvios atakos, visi taškai – šeimininkų klaidos. Tačiau tuomet ,,Vitamedos“ komanda prabudo ir sužaidusi sėkmingą atkarpą išlygino rezultatą (11:11). Prie šio ,,prabudimo“ prisidėjo S. Janušauskas, kurio 2 padavimai virto ,,eisais“. Jaunieji sporto mokyklos auklėtiniai taip lengvai dominuojančios pozicijos neužleido, o svečiai antroje seto pusėje lipo jiems ant kulnų. Šio seto metu svečių komandoje rezultatyviausias buvo – A. Mickevičius, o šeimininkų – J. Griškevičius. Kol galop, rezultatui esant 21:20 ,,Vitamedos“ tinklininkai pralaužė ledus ir pelnę 5 taškus be atsako laimėjo setą rezultatu - 21:25 (0:1).


Antrasis setas prasidėjo lygeverte kova. Pirmoje seto pusėje komandas skyrė tik keletas taškų. Tačiau vėliau prasidėjo klaidos. Šeimininkai palyginus su varžovais labai daug klydo t.y. ,,KCSM-2“ -11, o ,,Vitameda“ – 4 klaidos. Turbūt klaidos ir pakišo koją jauniesiems sporto mokyklos auklėtiniams, jie buvo priversti visą likusį setą vytis savo varžovus. Setas baigėsi rezultatu – 18:25 (0:2).


Trečiojo seto pradžioje atrodė, kad svečių komanda yra pasiryžusi šiuo setu užbaigti varžybas (8:16). Šio seto metu ,,Vitamedos“ komandoje rezultatyviu žaidimu pasižymėjo D. Stankevičius (5 taškai, iš kurių 4 iš eilės - ,,eisai“ ir tik 1 klaida). Visgi, ,,KCSM-2“ komanda rankų nenuleido ir bandė kapstytis iš duobės į kurią juos pastumėjo jų pačių klaidos (13). Iš sudėtingų situacijų, traukiant kamuolius jėgų negailėjo šeimininkų komandos kapitonas I. Mazūras. Tačiau šiandienos kovoje šeimininkams jėgų pritrūko. Setas baigėsi rezultatu – 18:25 (0:3).


Po varžybų ,,KCSM-2“ trenerė R. Skorupskienė sakė: ,,Noriu pasidžiaugti kad jaunimas turi tokią puikią galimybę žaisti su geromis komandomis, gauti labai gerą mokyklą ir pamokas iš kurių gali padaryti geras išvadas. Iš tikrųjų, jaunimui reikėtų labiau susikaupti. Prastai priimamas pirmas kamuolys, dėlto kyla problemų ir kėlėjui. Ir žinoma labai daug vaikiškų klaidų. Vaikai labai nenori dirbti kojomis, skrenda aukšti kamuoliai ir jie jų neima. Galbūt, neseka žaidimo, o galbūt mes dar jauni.“


,,Vitamedos“ komandos nariai linksmai šnekučiavosi ir su plačia šypsena veiduose bendrai dalijosi įspūdžiais: ,,Komandoje debiutavo du nariai, t.y. K. Jocius ir K. Bradauskas. Abu sunkesvoriai Kęstai. Tai buvo mūsų slaptas ginklas, todėl ir sutriuškinome varžovus. Jei jums virs 40 ir virš 100 vadinasi – jėga.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 1962

Komentarai