Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BrainStorm vs Lemora (0:3)

,,Lemora" ekipa nugalėjo savo priešininkus ,,BrainStorm"

Gegužės 4d. 19:30 įvyko Pavasario ,,Top Sport" 6x6 taurės 2016 metų varžybos. Kauno statybininkų rengimo centre jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,BrainStorm" ir svečiai ,,Lemora". Po trijų setų kovos rungtynės baigėsi rezultatu 0:3, ,,Lemora" ekipos naudai.

Pirmasis setas prasidėjo triuškinančiai. Nuo pirmų taškų ,,Lemoros" ekipa ėmėsi iniciatyvos (3:12) ir neleido priešininkams pelnyti taškų. Puikiai keliamais komandos draugų kamuoliais ir rezultatyviais, ypač Valdo Listanskio, mušimais, komanda veržėsi į priekį ir neleido varžovams jų pasyvti daugiau nei keturiais taškais (18:24). Setas baigėsi aikštelės svečių ,,Lemora" ekipos pergale, rezultatu 20:25 (0:1).

Antrasis setas buvo kiek švelnesnis nei buvęs. Tiek aikštelės šeimininkai ,,BrainStorm", tiek ,, svečiai ,,Lemora" rodė ką moka. Iki pat seto pabaigos jų jėgos buvo apylygės - jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita pasivydavo. Bet vėl gi, ,,Lemora" ekipos tinklininkai buvo nusiteikę ryžtingiau ir setą baigė savo pergale. Jo rezultatas - 21:25 (0:2).

Trečiajame sete ,,BrainStorm" ekipa nesėdėjo rankų sudėję. Jau nuo mačo pradžios virė atkakli kova, nes abi komandos rodė ką gali geriausiai ir rezultatyviomis atakomis pelnė taškus. Nors jėgos buvo apylygės, seto viduryje trimis taškais pirmavo ,,BrainStorm" ekipa (18:15), tačiau tai truko neilgai, ,,Lemora" ekipa griebė jautį už ragų, pasivijo savo priešininkus ir išsiveržė į priekį. Kadangi aikštelės svečiai taip pat buvo nusiteikę ryžtingai, jie rezultatą išlygino (20:20). Nebuvo galima nuspėti kaip pasibaigs šis setas, bet visgi, aikštelės svečiai užbaigė tai, ką pradėjo ankstesniuose setuose ir mačą užbaigė savo pergale 21:25 (0:3).

Po rungtynių kalbintas ,,Lemoros" kapitonas Robertas Krašauskas komentavo: ,,Viskas sekėsi gerai, priešininkai stiprūs, tik priėmime darė daug klaidų."

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4556

Komentarai