Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Feniksas vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (1:3)

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" palaužė ,,Feniksą"

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" palaužė ,,Feniksą"

 Vasario 15 d. C lygos rungtynėse Kauno SRC sporto salėje susitiko ,,Feniksas" (šeimininkai) prieš Kazlų Rūdos ,,Jotvingį". Po netikėtos kovos Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" palaužė šeimininkus ir išplėšė pergalę rezultatu - 1:3.

Nepaisant to, kad Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" žaidė nepilna sudėtimi (trys prieš keturis), jie iškart ėmėsi iniaciatyvos bei varžybas pradėjo spurtu (3:9). Be abejo, aikštelės šeimininkai ,,Feniksas" stengėsi priešintis, tačiau svečiai savo geru komandiniu žaidimu ir ekipos kapitono Eduardo Norkaus pelnytais taškais įrodė, jog jie gali įveikti priešininkus. Seto rezultatas - 19:25 (0:1).

Antrasis setas vyko taškas į tašką. ,,Fenikso" komanda stengėsi suimti save į rankas ir nepasiduoti svečiams. Nors Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" stengdavosi išsiveržti į priekį, šeimininkams vis pavykdavo išlyginti rezultatą. Sete ypač išsiskyrė ,,Fenikso" komandos narys Donatas Stauskis. Žaidėjas tarsi įniršo, vis kėlė kamuolius, kol komandos draugai vertė juos lengvais taškais. Po įtemptos seto kovos svečių komandą įrodė, kad nežada pasiduoti be laimėjo setą. Seto baigtis - 27:29 (0:2).

Trečiasis setas buvo kiek netikėtas. Iš seto pradžios negalima buvo spėti jo lyderių. Tai viena tai kita komanda vis išsiverždavo į priekį, bet po 18-ojo savo taško ,,Fenikso" ekipa spurtavo 6 taškų atžvilgiu, bei laimėjo setą rezultatu - 25:21 (1:3).

Ketvirtojo seto pradžioje iškart buvo galima numatyti nugalėtojus (2:7). Kazlų Rūdos ,,Jotvingio" žaidėjų Rasiaus Vaiginio bei Eduardo Norkaus gero dueto dėka, jiems pavyko palaužti priešininkus bei įrodyti, kad gali žaisti ir tryse. Setas baigėsi rezultatu - 19:25 (1:3).

Po varžybų komandos kapitonas E.Norkus pakomentavo - ,,Atvažiavome pralaimėti, bet išvažiuojame su pergalę, o varžovai turbūt mūsų neįvertino, kad ir buvome tryse".

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 1878

Komentarai