Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Feniksas vs KIILTO (0:3)

,,Kiilto" svečiuose be jokio vargo parklupdė ,,Feniksą"

,,Kiilto" svečiuose be jokio vargo parklupdė ,,Feniksą"

Sausio 27d., 18:30 val. Kauno SRC sporto salėje įvyko C lygos varžybos kuriose dalyvavo ,,Feniksas“ (šeimininkai) bei ,,Kiilto“ (svečiai). Po trumpos kovos pergalę iškovojo svečių ekipa, rezultatu 0:3.

Jau pirmojo seto metu ,,Kiilto" komanda paėmė iniciatyvą į savo rankas (rezultatas seto eigoje 1:6; 4:12; 7:19). Šios komandos žaidėjai be didelio vargo pelnė taškus, statė blokus ir atliko nemažai eisų, kai tuo tarpu ,,Feniksas" sugebėjo savo jėgomis pelnyti vos 3 taškus. Setas pasibaigė triuškinančiu rezultatu - 9:25 (0:1).

Antrasis kėlinys ne ką mažiau skyrėsi nuo pirmojo. ,,Kiilto" ir vėl "užspaudė" priešininką į kampą, neleisdami jiems net išlyginti rezultato. Taip ryžtingai žaisdami jie ir toliau siekė pergalės, tad užbaigė seta užtikrintai - 14:25 (0:2).

Paskutiniajame rungtynių sete taip pat esminių pokyčių nebuvo, apart to, kad ,,Feniksas" bandė gelbėtis atlikdami net keturis keitimus. Į aikštelę išėjęs svečių ekipos žaidėjas Albertas Antonas atliko daug rezultatyvių perdavimų, kuriuos komandos draugas Darius  vertė lengvais taškais.

Po rungtynių ,,Kiilto" komandos treneris komentavo: ,,Pavargau (juokiasi). Smagiai pasižaidėm, aišku, tokios lengvos varžybos, treniruotės pobūdžio, galbūt. Padirbėjome atsipalaidavę." Komandos draugas G.Lekavičius pridūrė: ,,Norėtume pažymėt dar D.Baltrušaitį,- jo ilgalaikės treniruotės duoda gerų vaisių, kaip šitose varžybose. Jo kairė yra su ,,juodu" raišteliu".

,,Fenikso" ekipos kapitonas Jonas Banėnas sakė: ,,Per daug geri varžovai šiame etape. Tai tiek."

Puslapis peržiūrėtas: 690

Komentarai