Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – 2 vs Kauno SRC (0:3)

,,Kauno SRC" svečiuose įveikė ,,KCSM -2"

,,Kauno SRC" svečiuose įveikė ,,KCSM -2"

Vasario 24d., 19 val. Kauno centro sporto mokykloje įvyko B lygos varžybos. Susitiko ,,KCSM - 2" (šeimininkai) ir ,,Kauno SRC" (svečiai). Po trijų setų kovos pergalę išplėšė ,,Kauno SRC" rezultatu 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,KCSM - 2" komandos pelnytais taškais. Tačiau po akimirkos ,,Kauno SRC'' ekipa netruko atsakyti tuo pačiu. Abi komandos žaidė apylygiai - jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pasivydavo. Vis gi, po 10-ojo savo taško, svečių komanda pradėjo veržtis į priekį. Taip ,,KCSM - 2" ekipai ir nebepavyko pasivyti varžovų - seto pergalė atiteko aikštelės svečiams, rezultatu 22:25 (0:1).

Antrojo seto pradžioje šeimininkai - ,,KCSM - 2" nekartojo pirmojo seto pradžios ir ėmė pelnyti taškus. Bet priešininkų ekipa suskubo taisyti situaciją, rezultatą išlygino (8:8) ir rezultatyviai keliamais Domanto Ozerenskio kamuoliais, kuriuos komanda versdavo lengvais taškais, ,,Kauno SRC" įsiveržė į priekį. Tačiau svečiai ėmė daryti nemažai klaidų, kuo pasinaudojo šeimininkai ir sušvelnino rezultatą. Setas baigėsi tokiu pačiu rezultatu kaip ir pirmasis - 22:25 (0:2).

Trečiasis setas vyko kova - taškas į tašką. Abi komandos darė nemažai klaidų, tačiau stengėsi iš visų jėgų rodyti savo pranašumą. Iki seto vidurio komandų jėgos buvo apylygės, bet visgi, šiandien sėkmė šypsojosi ,,Kauno SRC" ekipai, kuri ir vėl iškovojo pergalę. Seto baigtis 21:25 (0:3).

Po varžybų kalbinta ,,Kauno SRC" trenerė Laimutė Kupčiūnienė teigė: ,,Varžovai stiprūs, tačiau mes sukaupėme visas jėgas ir laimėjome. Stengsimės taip žaisti ir toliau."

Puslapis peržiūrėtas: 3381

Komentarai