Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: DSK „Kaunas“ vs Kauno kolegija (0:3)

,,DSK Kaunas” nepajėgė įveikti ,,Kauno kolegijos” tinklininkų

,,DSK Kaunas” nepajėgė įveikti ,,Kauno kolegijos” tinklininkų

Kovo 23 d., 19:00 val. Kauno statybininkų rengimo sporto salėje įvyko KTML ,,C“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,DSK Kaunas“ ir svečių ,,Kauno kolegija“. Svečiai šventė pergalę rezultatu – 0:3.


Prasidėjus pirmajam setui šeimininkai buvo įgiją iniciatyvą (4:1), tačiau svečiai ilgai nelaukė ir stvėrė jautį už ragų sužaisdami bene geriausią šios dienos rungtynių atkarpą 0:9 taip įgydami ženklų pranašumą (4:10). Neišvengiamai esant tokiam rezultatui ,,Kauno kolegija“ šiek tiek atsipalaidavo, kas jų varžovams leido pamažu didinant apsukas vargais negalais sumažinti atsilikimą iki 2 taškų (9:11). Svečiai, pajutę varžovų kvėpavimą į nugarą, vėl spurtavo sužaisdami atkarpą 1:7. Šeimininkai dar bandė spardytis, tačiau sustabdyti įsismarkavusio svečių žaidimo jiems taip ir nepavyko. Setas baigėsi rezultatu – 16:25 (0:1).


Antrasis setas prasidėjo lygiaverte kova, tačiau netrukus svečiai su J. Laurinavičiu bei R. Garucku priešakyje sužaidė rezultatyvią atkarpą 1:9 ir paėmė žaidimo vadžias į savo rankas (4:12). Tačiau šeimininkai net neketino nuleisti rankų. Atsigavę po šalto dušo jie ėmė minti šeimininkams ant kulnų ir sumažino skirtumą iki 3 taškų (14:17). ,,Kauno kolegijos“ tinklininkai net nesiruošė užleisti dominuojančios pozicijos ir smogė atsakomajį smūgį. Rezultatui esant 15:22, atrodė liko tik formalumas, tačiau DSK ,,Kaunas“ vyrai parodė charakterį ir lemiamomis minutėmis sugebėjo pelnyti 4 taškus iš eilės ir sumažinti skirtumą. Prie šio indėlio prisidėjo tikslūs R. Pociaus kėlimai ir galingi A. Stelmoko smūgiai. Tai įnešė nemažai sumaišties į svečių žaidimą. Visgi, šeimininkų atsilikimas buvo per didelis, kad būtų galima tikėmis ,,ištraukti“ šį setą. Rezultatu – 20:25, setą laimėjo svečiai (0:2).


Trečiame sete DSK ,,Kaunas“ tinklininkai nebeturėjo kur trauktis. Puikiai suprasdami šio seto lemiamą reikšmę jie susiėmė ir nuo pat pirmųjų minučių neleido varžovams įgyti tokio ženklaus pranašumo, kaip kaip nutiko pirmuosius du setus. Nors pirmoje seto pusėje DSK ,,Kaunas“ ir atsilikinėjo 6:9, tačiau su A. Stelmoku priešakyje sugebėjo šį varžovų pranašumą ne tik ištirpdyti bet ir periimti žaidimo vairą į savo rankas (12:10). Svečiai nesnaudė ir pasinaudoję M. Gorio bei J. Laurinavičiaus tandemu vėl įgijo 3 taškų pranašumą (14:17). Tada keletą taškų vyko keitimasis sėkmingomis atakomis, kol svečiai įjungė aukštesnę pavarą, šovė į priekį 1:7 ir iškovojo pergalę šios dienos varžybose rezultatu – 19:25 (0:3).


Po varžybų, nugalėtojų komandos žaidėjas M. Goris sakė: ,,Šiandienos varžybos iš tiesų buvo puikios. Suradome savo žaidimą pakeisdami mums įprastą sudėtį, t.y. aš pabandžiau eiti į kėlimą ir tai pasiteisino. Visi žaidėjai susirado savo zonas ir tai padėjo išspręsti ankščiau mūsų darytas klaidas. Žaidimo metu palaikėme savo komandos draugus ir neleidome savęs smugdyti padarius klaidą“.


DSK ,,Kaunas“ žaidėjas R. Pocius sakė: ,,Sužaidėme prastai. Dar tokių varžybų mums nebuvo... Netokios varžybos turi būti pusfinalyje. Su tokiu žaidimu tikrai nelaimėsime. Kolegija šiandien buvo stipresnė“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 4677

Komentarai