Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs VDU (3:2)

,,Sporto fėja" namuose nugalėjo ,,VDU" komandą

,,Sporto fėja" namuose nugalėjo ,,VDU" komandą

 Kovo 7 d., 18:30. Kauno statybininkų rengimo centro salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Sporto fėja“ ir svečių ,,VDU“. Didesnę iniciatyvą parodę salės šeimininkai laimėjo žaidimą rezultatu – 3:2.


Pirmojo seto taškus pelnė Sporto fėjos komanda, tačiau VDU vaikinai nenorėdami taip lengvai pasiduoti sekė iš paskos. (11:12). Antroje seto dalyje Sporto fėjos vyrukai sugebėjo sužaisti taktiškai ir pelnyti  net aštuonis taškus iš eilės (19:12).  Svečiai bandė ištaisyti savo klaidą, bet likimas buvo jau nulemtas ir salės šeimininkai užbaigė setą rezultatu – 25:16 (1:0).


Antrasis setas, kitaip nei pirmas, prasidėjo VDU pelnytais taškais. Sporto fėja norėdama priminti, kas yra salės šeimininkai, sekė iš paskos (10:12). Antroje seto dalyje rezultatas išliko panašus, abi komandos norėjo užbaigti žaidimą kuo greičiau (20:21). Tačiau likimas pakišo koją salės šeimininkų komandai ir užleido kelią VDU ekipai rezultatu – 24:26 (1:1).


Trečiojo seto pradžia buvo panaši kaip ir pirmųjų dviejų. Abi komandos nenusileido viena kitai (10:9). Antroje seto dalyje Sporto fėja susikaupė ir drstiškai pakeitė rezultatą (21:15). Pabaigoje VDU vaikinams nieko nepavyko padaryti tik užleisti vietą į pergalę Sporto fėjos ekipai – 25:20(2:1).

Ketvirtajame sete Sporto fėjos vyrukai prarado motyvaciją laimėti varžybas ir nuo pat seto pradžios pradėjo daryti daug klaidų ir po truputį užleidinėti VDU komandą į pergalę (14:20). Viską pasakantis rezultatas neleido Sporto fėjai prisivyti varžovų ir setas buvo užbaigtas rezultatu - 15:25 (2:2).

Penktajame sete, Sporto fėjos nariui, V.Gubanovui užvedus visą komandą, vyrukams atsirado nuotaika ir prasidėjo kokybiškas žaidimas (8:8). Antroje seto dalyje laime nusišypsojo naujai pakilusiems Sporto fėjos vyrukams - 16:14 (3:2).

Nugalėtojų kapitonas E.Sliežauskas sakė: "Labai sunkios rungtynės šiandien buvo. Tikrai nesitikėjome tokio pasipriešinimo, ypač po paskutiniųjų pogrupio rungytnių kur pasiekėme gana lengvą ir įtikinamą pergalę būtent prieš šią komandą. Studentai šaunuoliai žaidė labai susikaupę ir jiems puikiai vadovavo jų treneris. Na o mes turbūt pirmą kartą šiame sezone pamėgimone žaisti su libero ir pamatėme kad tikrai nebuvo laikas eksperimentuoti, taip kad vos neprisieksperimentavome. Šiaip pažiūrėjus į statistiką, galbūt pagrindins veiksnės padėjęs išplėšti šią sunkią pergale buvo sėkmingas užtvarų statymas prieš varžovų atakas. Mums pavyko sustabdyti net 27 varžovų mušimus, o tai mnyčiau yra labai geras rezultatas.

Antrosiose rungtynese nors ir neturėsime vieno iš kėlėjų, tačiau tikimės taip pat labai sunkios kovos, nes pamatėme kad varžovai irgi moka puikiai žaisti tinklinį, ir lyginant su sezono pradžia labai patobulėjo, žodžiu manau kad ketvirtadienį VDU salėje mūsų laukia tikras pragaras, bet mes stengsimės atsilaikyti, nes šiemet esame išsikėlę sau aukščiausius tikslus, nors kaip jau pamatėme juos pasiekti bus labai sudėtinga, kaip minėjau sezono eigoje, komandos yra labai patobulėje ir tiesiog vos ne visos Mažosios taurės komandos ženkliai pagerino savo žaidimo kokybę."

Puslapis peržiūrėtas: 3651

Komentarai