Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Feniksas vs KIILTO (0:3)

,,Feniksą" lengvai įveikė ,,KILTO" komanda

,,Feniksą" lengvai įveikė ,,KILTO" komanda

Kovo 2d. 18:30 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko KTML ,,C“ lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp šeimininkų „Feniksas“ ir svečių „KIILTO“. Po trumpos kovos svečiai šventė užtikrintą pergalę rezultatu 0:3.


Pirmajame sete nuo pat jo pradžios intrigos nebuvo. Svečiai nebuvo pasiruošę juokauti ir nuo pirmųjų taškų nusprendė įrodyti, jog ne veltui buvo vienvaldžiai reguliaraus sezono lyderiai. Atkarpa 1:13 pačioje seto pradžioje, galima sakyti, išsprendė visus klausimus, po kurių beliko tik formalumas. Nors „Fenikso“ komandos saskaitoje setui pasibaigus ir buvo 8 taškai, tik 3 iš jų jie pelnė patys, likę jiems buvo atiduoti „KIILTO“ komandai padarius klaidas. Setas baigėsi triuškinančiu rezultatu - 8:28 (0:1).


Antrasis setas nuo pradžios buvo kone identiškas pirmajam. Galinga „KIILTO“ atkarpa 1:9 vėl paliko labai nedaug intrigos likusiai seto daliai. Tiesa, šįkart „Feniksas“ šiek tiek labiau spardėsi, patys pelnė jau daugiau taškų nei pirmajame sete, tačiau iki pergalės jiems buvo labai toli. Setas baigėsi rezultatu - 13:25 (0:2).


Trečiajame sete atkaklios kovos sirgaliai taip pat neišvydo. Nors šį kartą „KIILTO“ žaidime nebuvo tokių triuškinančių sausų atkarpų kaip pirmuosiuose, tačiau jie stabiliai pirmavo ir į kiekvieną sėkmingą varžovų ataką atsakydavo 2-3 savom, dėl ko jų pranašumas tolygiai augo. Staigmenos pateikti „Feniksui“ nepavyko, setas baigėsi rezultatu - 14:25 (0:3).


Po varžybų nugalėtojų komandos narys D. Baltrušaitis, paklaustas apie rungtynes, sakė: „Iš tikrųjų labai smagios varžybos, labai greitos ir labai aiškios, dabar treniruojamės toliau.“


„Fenikso“ kapitonas rungtynes komentavo taip: „Buvo tokia kaip mokykla, buvo labai smagu pasimokyti žaisti tinklinį, ačiū“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 3668

Komentarai