Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Kauno vilkai vs ASU (3:0)

,,KCSM – Kauno Vilkai“ sutriuškino ,,ASU“ komandą ir iškovojo kelialapį į Mažosios taurės pusfinalį

,,KCSM – Kauno Vilkai“ sutriuškino ,,ASU“ komandą ir iškovojo kelialapį į Mažosios taurės pusfinalį

Kovo 16 d., 17:45 val., Kauno centro sporto mokykloje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,KCSM – Kauno Vilkai“ ir svečių ,,ASU“. Šeimininkų komanda įveikė priešininkus rezultatu - 3:0.


Pirmasis setas prasidėjo lygiaverte kova, tačiau vienu žingsneliu priekyje buvo šeimininkų komanda (6:4). ,,KCSM – Kauno Vilkai“ galėjo įgyti nemenką pranašumą, jeigu ne jų pačių daromos klaidos. Jos leido svečiams ne tik pasivyti savo varžovus, bet ir keletą kartų išsiveržti į priekį (10:11; 11:12; 12:13). Šeimininkai šio seto metu suklydo 12, o svečiai – 5 kartus. Visgi, šeimininkai sugebėjo savo klaidas kompensuoti galingu puolimu, kas ir padėjo laimėti šį setą rezultatu – 25:18 (1:0).


Antrojo seto metu ,,KCSM – Kauno Vilkų“ tinklininkai linksminosi. Setas prasidėjo šeimininku spurtu (10:5). Tikslūs D. Kurkliečio pakėlimai bei galingi V. Listanskio smūgiai vedė šeimininkų komandą į priekį. Svečiai rankų nenuleido ir sugebėjo sumažinti atsilikimą iki 2 taškų (13:11). Šeimininkai, nenorėdami užleisti dominuojančios pozicijos, vėl šovė į preikį sužaisdami atkarpą 4:1. Kai atrodė, jog viskas klostosi pagal planą, jaunieji tinklininkai ėmė klysti. Tuo tarpu, setui einant link pabaigos, ,,ASU“ komanda surengusi kelias sėkmingas atakas ir pasinaudojusi šeiminikų klaidomis ėmė minti varžovams ant kulnų (21:20). Visgi, šeimininkai susikaupė ir užbaigė šį setą rezultatu – 25:22 (2:0).


Trečio seto metu ,,KCSM- Kauno Vilkai“ parodė ko yra verti. Jie tiesiog triuškino savo varžovus. Setui įpusėjus rezultatas buvo 13:3. Jei ne pačių šeimininkų daromos klaidos, varžovų pelnytų taškų skaičius šiame sete būtų išties graudus. Šeimininkai šiame sete suklydo 9 kartus, o svečiai – 6. Setas baigėsi rezultatu – 25:11 (3:0).

KCSM - Kauno Vilkų komanda pateko į "B" lygos Mažosios taurės pusfinalį kuriame iki dviejų pergalių kovos prieš "Sporto fėja" komandą.


Po varžybų ,,ASU“ treneris A. Kazlauskas sakė: ,,Žaidėm ir pralošėm, nes kai nėra pagrindinio žaidėjo žaisti yra sunkiau. Nebuvo jungiančio ir pagrindinio puolėjo“.


,,KCSM – Kauno Vilkai“ treneris R. Ungurys sakė: ,,Laimėjome, nes šiandien susirinko visi žaidėjai. Be to, mes šį savaitgalį turėjome didelį tarptautinį turnyrą. Žaidėme prieš labai stiprias komandas, kas padėjo mums susižaisti. Tai irgi prisidėjo prie šiandieninių rezultatų“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 4308

Komentarai